látogató számláló

Jön Snoopy!

A Twentieth Century Fox és a vele szorosan együttműködő Blue Sky Studios az elmúlt évtized legsikeresebb animációs filmjei közül jó néhányat mondhat a sajátjának: ők készítették a négy Jégkorszak-filmet, a Horton-t és a Rió-t is. És valószínűleg most még nagyobb siker vár rájuk. A cég vezetői bejelentették, hogy 2015. november 25-én a mozikba kerül a Snoopy-film.

A stúdió több mint két éve tárgyal a világ egyik legismertebb képregény-folyamának tulajdonosaival – ezalatt elsősorban azt egyeztették, hogy kreatív szempontból milyen irányt vegyen közös művük. Az eredeti alkotó, Charles Schulz örökösei úgy látszik, mára biztos kezekben érzik a képregény hőseit: Snoopy kutyát, Charlie Brownt és a csapat többi tagját, és megadták az engedélyt. Készülhet a moziváltozat!

A bemutatót a képregény első megjelenésének 65. évfordulójára, és egy azóta legendássá vált karácsonyi tévéműsor bemutatásának 50. évfordulójára időzítették. Az első megjelenés óta a képregény fantasztikus pályát futott be. A különös humorú Snoopy, gazdája és barátai kalandjait naponta 355 millió ember olvassa 75 országban. Az animációs vígjáték rendezője Steve Martino lesz, aki a Horton és a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (6) elkészítését is irányította. A forgatókönyvet Craig Schulz valamint Bryan Schulz (vagyis az alkotó fia és unokája) valamint Cornelius Uliano írja.


süti beállítások módosítása