látogató számláló

Boszorkányvadászokkal startol az IMAX-szezon

A rajongók már lassan megszokják, hogy tologatják a Boszorkányvadászok premierjét. A már év elején elkészült filmet azért nem mutatták be eddig, mert a stúdió meg akarta várni, hogy a főszereplő Jeremy Renner igazi húzónévvé váljon. A Bourne-hagyatéknak köszönhetően ez be is következett, ki is tűzték az új premier napját, a stúdiófőnökök azonban most megint a homlokukra csaptak, miután átlapozták a naptárt.

A rajongók már lassan megszokják, hogy tologatják a Boszorkányvadászok premierjét. A már év elején elkészült filmet azért nem mutatták be eddig, mert a stúdió meg akarta várni, hogy a főszereplő Jeremy Renner igazi húzónévvé váljon. A Bourne-hagyatéknak köszönhetően ez be is következett, ki is tűzték az új premier napját, a stúdiófőnökök azonban most megint a homlokukra csaptak, miután átlapozták a naptárt. "Mivel a Boszorkányvadászok 3D-s látványorgia, egyértelmű, hogy vele kell kezdeni a 2013-as IMAX-szezont" - jelentette ki Megan Colligan, a Paramount Studios marketingigazgatója. "A szinte folyamatos akció és az elképesztő látványvilág arra predesztinálja a filmet, hogy a nézők IMAX-ban találkozzanak vele először" - mondja Greg Foster, az IMAX Filmed Entertainment elnök-vezérigazgatója.

A filmet ezért Amerikában január 25-én mutatják be, két héttel később, mint eddig tervezték.

A Boszorkányvadászok a Jancsi és Juliska című klasszikus Grimm-mese sajátos folytatása. A történet fonalát 15 évvel azután veszi fel, hogy a testvérpár legyőzte a mézeskalács házikóban tanyázó banyát. Jancsi és Juliska (Jeremy Renner és Gemma Arterton) hivatásos boszorkányvadászokká nőtték ki magukat, és nagy sikerrel űzik az ipart, míg szembe nem találják magukat a szinte legyőzhetetlen főboszorkánnyal (Famke Jenssen).

(Hansel and Gretel: Witch Hunters - hazai bemutató: 2013. február)


süti beállítások módosítása