látogató számláló

Bullock barátkozik

A legjobb barátokat munka közben lehet szerezni. Sandra Bullock például új vígjátékának, a Női szervek-nek köszönheti legújabb, legjobb barátnőjét – akivel vad, rendőrségi komédiájuk forgatása közben úgy összemelegedett, hogy már a gyerekeik is folyton együtt játszanak.

A legjobb barátokat munka közben lehet szerezni. Sandra Bullock például új vígjátékának, a Női szervek-nek (The Heat, hazai bemutató: 2013. tavasz) köszönheti legújabb, legjobb barátnőjét – akivel vad, rendőrségi komédiájuk forgatása közben úgy összemelegedett, hogy már a gyerekeik is folyton együtt játszanak. A filmben Bullock a férfiaknál is keményebb FBI-ügynököt, a Szívek szállodája óta egyre népszerűbb Melissa McCarthy pedig nagyszájú utcai zsarut alakít, akik kénytelenek együtt dolgozni, pedig nem bírják elviselni egymást.

Az életben viszont nagyon egymásra találtak.

– Már a forgatás legelején kiderült, mennyire egy hullámhosszon vannak – nyilatkozta a Koszorúslányok-at is készítő Paul Feig, a komédia rendezője az E! Online-nak.

Így aztán, már nemcsak az anyák, a gyerekek is együtt játszanak. Bullock kétéves fia, Louis, és McCarthy két lánya, a kétéves Georgett és az ötéves Vivian szinte az egész hétvégét együtt töltötték a színésznő L.A-i lakásán. Valószínűleg csodálkoznának kicsit, ha meglátnák, ahogy a Női szervek-ben anyukáik püfölik egymást.


süti beállítások módosítása