látogató számláló

Lincoln Magyarországon

Csütörtök este tartották Steven Spielberg 12 Oscar-díjra jelölt filmjének, a Lincoln első hazai exkluzív vetítését, melynek házigazdája az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete, Eleni Tsakopoulos Kounalakis volt.

Csütörtök este tartották Steven Spielberg 12 Oscar-díjra jelölt filmjének, a Lincoln (12) (hazai bemutató: január 31.) első hazai exkluzív vetítését, melynek házigazdája az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete, Eleni Tsakopoulos Kounalakis volt, aki Barack Obama elnöki beiktatási ceremóniájáról érkezett az eseményre. A vetítésre olyan hazai közéleti és politikai személyek voltak hivatalosak, mint L. Simon László kultúráért felelős államtitkár, Habsburg György újságíró és politikus, Koltai Lajos magyar rendező és operatőr, továbbá Kepes András újságíró.

Exkluzív vendégként jelen volt az eseményen Thomas O. Melia, az USA Külügyminisztériumának a demokrácia, az emberi jogok és a munkaügyek kérdéseiért felelős helyettes államtitkára is, aki köszöntőbeszédében üdvözölte a meghívottakat.

További fényképek ide kattintva!


süti beállítások módosítása