látogató számláló

Négy MTV-díjra jelölték a Tökéletes hangot

Kihirdették a Music Television filmes díjainak jelöléseit, és érdekes módon a Tökéletes hang című zenés film több nominációt kapott - négyet - , mint az utóbbi évek legnagyobb mozis musicalje, A nyomorultak (három jelölés).

Kihirdették a Music Television filmes díjainak jelöléseit, és érdekes módon a Tökéletes hang című zenés film több nominációt kapott - négyet - , mint az utóbbi évek legnagyobb mozis musicalje, A nyomorultak (három jelölés). A dolog persze nem is annyira különös, hiszen az egyetemi dalversenyek világában játszódó, szertelenül vidám és merész poénokkal tűzdelt Tökéletes hang közelebb áll a fiatal célközönség szívéhez, mint a 19. században játszódó megrázó dráma.

A Tökéletes hang jelöléseinek pikantériája, hogy Rebel Wilson két jelöléssel is szerepel (legjobb színésznő, nagy áttörés), miközben a fiatal ausztrál színésznő a gála háziasszonya is. Különleges ez a helyzet, bár az nyilván nem fordul majd elő április 14-én, az élő adás során, hogy Rebel felkonferálja magát, aztán meghatottan átveszi saját magától a díjat...

A Tökéletes hang harmadik jelölése a WTF (finoman fordítva: mi a csuda) kategóriában Anna Camp jelenete, amelyben szájon át visszaadja a természetnek, amit korábban elfogyasztott. A negyedik jelölés pedig a híres dalpárbajért jár, amelynek eredeti verziója már lassan kilenc és fél millió letöltésnél jár a YouTube-on.

A Tökéletes hang rövid idő alatt kultikus rangot vívott ki magának a fiatal moziközönség körében, eddig százmillió dollár fölötti bevételt ért el. Már előkészületben van a folytatás.

(Pitch Perfect - hazai bemutató: 2013. március 28.)


süti beállítások módosítása