látogató számláló

Trükkös szexet ígér A szürke ötven árnyalata rendezője

Jövő héten kezdődik Vancouverben A szürke ötven árnyalata forgatása, amelynek rendezője, Sam Taylor-Johnson olyan erotikus filmet ígér, amelyben a néző mindent megkap, amit szeretne, mégsem tukmálják rá erőszakkal a szexet.

"Korábbi filmemben, a Love You More-ban kidolgoztam egy jól működő módszert - magyarázza a 46 éves brit rendezőnő. - A nézőnek az az érzése, hogy mindent megmutattak neki, de ha másodszor is nekifut ennek a filmnek, rájön, hogy igazából csak úgy tűnt a számára. Nagyon nehéz úgy intézni a dolgokat, hogy a néző erotikus értelemben ott legyen az események közepén, mégse essünk át a ló túlsó oldalára, és nyomkodjuk bele az orrát abba, ami történik. De ha sikerül megtalálni a finom egyensúlyt, nyert ügyünk van. Leginkább arra fogok odafigyelni, hogy ne rendezzek olyan jelenetet, amitől én is kényelmetlenül érzem magam."

Sam Taylor-Johnson említett filmje, a Love You More - amely legyen bármilyen visszafogott, néhány jelenete miatt mégis korhatáros minősítést kapott - ingyen letölthető itt: http://vk.com/video4183221_164761413

(Fifty Shades of Grey - hazai bemutató: 2014. július 31.)

Jamie-Dornan-Dakota-Johnson_1.jpg


süti beállítások módosítása