látogató számláló

Játék: nyerj belépőt a 47 ronin premier előtti vetítésére!

47-ronin-posters.jpgEz a nagyszabású, 3D-s fantasy-kalandfilm az egyik legrégibb ősi japán történet alapján készült. Keanu Reeves alakítja Kait, a számkivetettet, aki csatlakozik Oishihez, a 47 ronin vezetőjéhez. Együtt akarnak bosszút állni az álnok nagyúron, aki megölte gazdájukat, és kitiltotta földjéről a szamurájokat. Hogy szülőföldjük becsületét visszaállítsák, a harcosok olyan küldetésbe kezdenek, melynek viszontagságai az egyszerű harcosokat elpusztítanák.
A látványos film oly módon kelti életre a lenyűgöző tájakat és a hatalmas csatákat, ahogy azt még ebben a műfajban sosem láthattuk.
A 47 ronin c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

Nyerj páros belépőt a 47 ronin premier előtti vetítésére, amely december 19-én este lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés megoldását (neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Szamurájfilm" legyen (idézőjelek nélkül).

Mikor mutatták be az első filmet, amely a 47 ronin történetét dolgoza fel?
a) 1932
b) 1907
c) 1958

A leveleket december 15-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a három nyertest.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
Sok szerencsét mindenkinek!

Ezzel a nyereményjátékunkkal párhuzamos folyik egy másik is, ahol a Joan D. Vinge 47 ronin c. könyvét nyerheted meg a Libri felajánlásával. Nyerj akár mindkét játékban! Klikk ide!

47 ronin_hun_620.jpg


süti beállítások módosítása