látogató számláló

Új magyar romcom Valentin-napra

A Valentin-napot új magyar romantikus vígjátékkal ünnepelhetik a mozinézők. Február 13-án kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában Herczeg Attila filmje, a Megdönteni Hajnal Tímeát (12E).

A film egyik különlegessége, hogy először láthatják a hazai nézők magyar film főszerepében Osvárt Andreát, több nagysikerű nemzetközi film sztárját. A karizmatikus színésznő egy boldogságot kereső fotómodellt alakít, aki minden férfi vágyainak megtestesítője. A két férfi főszerepet Simon Kornél (Társas játék, Coming Out) és Szabó Simon (Papírrepülők, Moszkva tér, Hacktion), alakítja. Mellettük a parádés szereposztásban olyan remek színészek tűnnek még fel, mint Lengyel Tamás (Halálkeringő, Munkaügyek), Jordán Adél (Csak szex és más semmi, Isteni műszak) és Kamarás Iván (Üvegtigris 3.) illetve Szandtner Anna (Az ajtó), Hirtling István (Tüskevár, Üvegtigris 3.) és Békés Itala.

A film költségvetése 334 millió forint, melyből 233,5 millió forint a Magyar Nemzeti Filmalap támogatása.  A fennmaradó rész közvetett állami támogatásból, szponzorációból és a gyártó Focusfox Stúdió önrészéből tevődik össze. A Megdönteni Hajnal Tímeát fő média-támogatója az RTL Klub.

A film története:

Mindenki ugyanazt akarja. Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik.
A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását... és nagyon unja az egész felhajtást.
Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban.
Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi.
Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a tapló, nagyszájú, fukszos + susogó mackós pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát...

Hajnal Tímea: Osvárt Andrea. Dani: Simon Kornél. Bögöcs: Szabó Simon.
Valamint: Jordán Adél, Lengyel Tamás, Kamarás Iván, Szandtner Anna, Hirtling István, Békés Itala
Operatőr: Tóth Widamon Máté Kreatív producer: György Péter Bruno
Producer: Ferenczy Gábor, Tőzsér Attila, Írta: Csurgó Csaba Rendezte: Herczeg Attila
Gyártó: Focusfox Stúdió / MHT Produkció

Hajnal_Timea_01.jpg

Hajnal_Timea_01.jpg

Hajnal_Timea_01.jpg

Hajnal_Timea_01.jpg


süti beállítások módosítása