látogató számláló

Megvan, kiről mintázták A szürke ötven árnyalata főhősét!

Javában tart A szürke ötven árnyalata filmadaptációjának forgatása, és most jelentkezett egy férfi, aki azt állítja, E.L. James róla mintázta könyveinek főhősét, Christian Greyt.

A 39 éves, olasz Alessandro Proto sikeres ingatlanügynök, aki olyan hírességeket tudhat ügyfélkörében, mint Leonardo DiCaprio, Madonna és Brad Pitt. Proto négy évvel ezelőtt két napot töltött el E.L. Jamesszel, Olaszországban kalauzolta, és szerinte az írónő ekkor kapta azt az élménydózist, amiből trilógiájának hőse megszületett. A férfi több bizonyítékot is fel tud sorolni az azonosság igazolására. Ő is jóképű és gazdag üzletember, aki alulról verekedte fel magát a csúcsra, mint Grey. Ő is R8 Audi Spyder márkájú személygépkocsit vezet, mint a regényhős, és szintén titokzatosság lengi körül, ami még izgalmasabbá teszi őt. Proto azonban azt állítja, a szexualitást illetően konzervatívabb elveket vall, mint Grey, vagyis Grey szado-mazo beállítódása teljes mértékben E.L. James fantáziájának terméke.

A szürke ötven árnyalata filmváltozatában Dakota Johnson és Jamie Dornan alakítják a főhősöket, és állítólag Alessondro Proto is felbukkan egy kis szerepben.

(Fifty Shades ot Grey - hazai bemutató: 2015. február)

fifty_shades_of_grey_teaser_1.jpg


süti beállítások módosítása