látogató számláló

Schwarzenegger mindig is tudta, hogy visszatér

Halhatatlan szállóige lett a "visszatérek", amit Arnold Schwarzenegger Terminátorként mond, most pedig kiderült, hogy a sztár az életben is komolyan gondolta, amit kiborgként olyan határozottan állított.

Tudniillik azt, hogy hiába volt sikeres kormányzója Kaliforniának, nem akart a politikában maradni, mindig is vissza akart térni a filmezéshez, mert ez az igazi szenvedélye. "Az volt a küldetésem, hogy egy időre felfüggesszem a színészetet, és Kalifornia kormányzója legyek, mert jobbá akartam tenni ezt az államot - mondja a sztár legújabb interjújában. - De soha eszembe sem jutott, hogy karrierpolitikusként folytassam, induljak szenátorként vagy képviselőként, vagy bármi hasonló. A gyerekkori álmom az volt, hogy testépítő világbajnok legyek, utána pedig mozisztár. Ez az álmom valóra is vált, most pedig folytatni szeretném a színészetet. Óriási megtiszteltetés volt egy időre a köz szolgájának lenni, mert élveztem az emberek bizalmát és adhattam nekik valamit cserében, de az én igazi szakmám a színészet, mert ebben lelem a legnagyobb örömöt."

Közben már forgatják a Terminátor-sorozat következő részét, és az alkotók nekiláttak az információk óvatos szivárogtatásának. A rajongók már törhetik is a fejüket, hogyan alakul az új történet cselekményének idővonala. Ugyanis kiderült, hogy a Terminátor 5-ben benne van az első rész legendás nyitójelenete, amelyben a jövőből megérkező halálosztó ruhát szerez a rátámadó huligánoktól. A jelenet végén a kamera kinyit, és megjelenik az öreg Schwarzenegger, vagyis a T-800-as kiborg a távolabbi jövőből. Hogy ebből a kacifántos helyzetből miként sikerül kikeveredni, a mozikban majd kiderül.
Az öregedő kiborghoz kapcsolódó hír továbbá, hogy az új filmhez leszerződött Aaron V. Williamson, aki színész, de egyben testépítő is. Kiválóan alkalmas arra, hogy ő játssza a fiatal T-800-ast, de ezt eddig sem ő, sem a Paramount filmstúdió nem erősítette meg. Maga a hír a színész egyik Facebook-bejegyzéséből származik, amit nem sokkal később töröltek, persze hiába, mert leleményes rajongók már vették az adást.
Valamint csatlakozott a szereplőgárdához Matt Smith is, aki a 11. Doktor volt a Doctor Who (Ki vagy, doki?) című brit sorozatban.

(Terminator: Genesis - hazai bemutató: 2015. június)

terminator_84.jpg


süti beállítások módosítása