látogató számláló

A Flintstone család újra mozivásznon

Frédi és Béni visszatér, méghozzá a gyöngyvásznon. Az egész estés animációs filmet már elkezdte előkészíteni a Warner Bros. Animation Will Ferrell és Adam McKay produkciós cégével (Gary Sanchez Productions). A forgatókönyvet Chris Henchy (Képtelen kampány, Pancser police) írja.
Reménykedjünk benne, hogy ebben az új mozifilmben nem CGI formájában akarják újra életre kelteni a figurákat, ahogy az mostanában szokás.

Az eredeti rajzfilmsorozat 6 évig futott (1960-1966), amely rekordnak számított a főműsoridős rajzfilmek terén. (Ezt tudta is tartani nagyjából 30 évig, de aztán megérkezett A Simpson család.) 1994-ben élőszereplős mozifilm készült belőle Brian Levant rendezésében, aki 2000-ben bemutatott egy előzményfilmet is hozzá, melynek alcíme Viva Rock Vegas volt.
Néhány évvel ezelőtt Seth MacFarlane már megpróbálkozott a sorozat rebootolásával a Fox csatornán, de mint az látható, eddig nem lett belőle semmi. (MacFarlane az eredeti karaktereket és az eredeti "környezetet" akarta használni, de néhány újdonságot is tervezett bele, például azon filozofált hogy melyik állat lehetne az iPad kőkorszaki változata.) MacFarlane neve hallatán mindenkinek az elsősorban felnőtteknek szóló humor jut eszébe, de íróként és storyboard rajzolóként közreműködött a Johnny Bravo, a Boci és Pipi és a Dexter laboratóriuma megalkotásában.

Az új, egész estés mű bemutatójának dátumáról eddig nem tudni semmit, de a Warner bejelentette két, egyelőre meg nem nevezett animációs filmjének premierdátumát: 2017. február 10. és 2018. február 9. Talán ezek közül lesz valamelyik.

Flintstones_620.jpg


süti beállítások módosítása