látogató számláló

Játék: nyerj Fehér Isten ajándéktárgyat!

Egy új rendelet szerint a korcsokat be kell jelenteni, minden példányt összeírnak, amelyik nem fajtiszta. Dániel viszont nem akar súlyos ebadót fizetni átmenetileg nála lakó lánya kedvencéért, Hágenért. A kislány hiába tiltakozik, kidobja a kutyát. Míg Lili egyre kétségbeesettebben keresi az állatot, az egyre borzasztóbb helyekre sodródik. Egy kóbor falka tagja lesz, harci kutyává képezik ki, viadalokon fogadnak rá, majd a sintérek fogják el. Amikor az egyre dühösebb négylábúnak sikerül kiszabadulnia a rács mögül, társai követik, és elözönlik Budapest utcáit. Aki valaha ártott nekik, meglakol. (Kritikánk a filmről.)
Ha szerencsés vagy, a MozICom jóvoltából most Fehér Isten iPhone tokot nyerhetsz.

FeherIsten_FB_cover.jpg

FeherIsten_iPhone_tok.jpg2014. június 20-án két darabot sorsolunk ki a játékban résztvevők között a képen látható Fehér Isten artworkkel ellátott iPhone tokból.
FIGYELEM!!! A nyeremény kizárólag személyesen, Budapesten vehető át. Kérünk mindenkit, hogy csak akkor vegyen részt a játékban, ha megoldható számára a budapesti személyes átvétel.

Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés megoldását (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre.
A levél tárgya "Kutyák" legyen (idézőjelek nélkül).

Hány kutya alakítja Hágent a filmben?

a) 1
b) 2
c) 3

A leveleket június 19-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a két nyertest.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
(Ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzetek akár itt, akár a Facebook oldalunkon, mielőtt elküldenétek egy olyan e-mailt, amit nem fogadhatunk el. Köszönöm!)
Sok szerencsét mindenkinek!

feher_isten_620.jpg


süti beállítások módosítása