látogató számláló

Játék: nyerd meg James Dashner "Az Útvesztő" c. könyvét!

Thomas egy sötét liftben ébred, és a nevén kívül nem emlékszik semmire. Mikor az ajtó kinyílik, sok fiatal srác társaságában egy rejtélyes Tisztáson találja magát. A különös csapat egy dologra koncentrál: a menekülésre.
Világukat egy titokzatos és veszélyes labirintus veszi körül. A szökés lehetetlennek tűnik, de ők nem adják fel a reményt. Egyszer csak egy lány is csatlakozik hozzájuk, aki végzetes üzenetet hoz magával: hamarosan minden megváltozik… 
Ha szerencsés vagy, a MozICom jóvoltából most megnyerheted James Dashner Az Útvesztő c. könyvét, amely a film alapjául szolgált!

utveszto_banner.jpg

utveszto_konyv.png2014. szeptember 8-án 2 db-ot sorsolunk ki James Dashner Az Útvesztő c. könyvéből a játékban résztvevők között.
FIGYELEM!!! A nyeremények kizárólag személyesen, Budapesten vehetők át. Kérünk mindenkit, hogy csak akkor vegyen részt a játékban, ha megoldható számára a budapesti személyes átvétel.

Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés helyes megoldását (neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Labirintus" legyen (idézőjelek nélkül).

Hány kötetből áll Az Útvesztő-sorozat?
a) 2
b) 3
c) 4

A leveleket szeptember 7-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
(Ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzetek akár itt, akár a Facebook oldalunkon, mielőtt elküldenétek egy olyan e-mailt, amit nem fogadhatunk el. Köszönöm!)
Sok szerencsét mindenkinek!

utveszto_p1_hun_620.jpg


süti beállítások módosítása