látogató számláló

Játék: nyerj belépőt a Dumb és Dumber kettyó premier előtti vetítésére!

Húsz év telt el Dumb és Dumber feltűnése óta, ám a két hős ez idő alatt egy cseppet sem változott – legalábbis ami az agyi kapacitásukat illeti. Dumb katatón állapotban, egy szanatóriumban múlatja az időt, mióta álmai asszonya elutasította, Dumbernek pedig sürgősen új vesére van szüksége. Mit ad isten, kiderül, hogy van egy felnőtt lánya – a tökéletes donor, akit már csak meg kell találnia. Miután Dumb bevallja, hogy két évtizedig megjátszotta magát, és valójában kutya baja, a nyerő páros hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a családegyesítésbe. És ha ők egyszer útra kelnek, kő kövön nem marad…
A Dumb és Dumber kettyó c. filmet most 2 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a Freeman Film jóvoltából.

Nyerj páros belépőt a Dumb és Dumber kettyó premier előtti vetítésére, amely 2014. december 9-én este lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés helyes megoldását (neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Dilisek" legyen (idézőjelek nélkül).

Hogy hívják Dumber (Jeff Daniels) ex-barátnőjét, akivel Dumbnak (Jim Carrey) is volt kalandja?
a) Mary Samsonite
b) Mary Swanson
c) Fraida Felcher

TIPP: Érdemes lenne újranézni az első részt, ugyanis sok helytelen válasz érkezik. Aki úgy érzi, biztos a dolgában, az is nézzen utána!

A leveleket december 7-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
(Ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzetek akár itt, akár a Facebook oldalunkon, mielőtt elküldenétek egy olyan e-mailt, amit nem fogadhatunk el. Köszönöm!)
Sok szerencsét mindenkinek!

update:

Kedves Játékosok!

A Dumb és Dumber kettyó nyereményjátékunk véget ért.
Amióta nyereményjátékok vannak az oldalon, nem fordult még elő olyan, hogy a válaszok többsége helytelen volt. Örültem volna, ha ez most sem történik meg. De ami késik, nem múlik...
A kérdés ugyebár az volt, hogy "Hogy hívják Dumber (Jeff Daniels) ex-barátnőjét, akivel Dumbnak (Jim Carrey) is volt kalandja?". Nos, a helyes válasz nem Mary Samsonite, de még csak nem is Mary Swanson. Mary ugyanis sosem volt Dumber barátnője, így az exe sem lehetett. A helyes válasz: Fraida Felcher.

Ennél érthetőbben nem tudtam feltenni a kérdést úgy, hogy ne áruljam el, hogy nem Mary Swansonról van szó. Úgy azért túl könnyű lett volna. Nem véletlenül kértem, és írtam is bele a játék szövegébe, hogy nézzétek meg újra az első filmet.
Aztán később belinkeltem a Facebook oldalunkon egy jelenetet az első részből, ahol konkrétan megnevezik a hölgyet. Fraida Felcherről az is kiderül a filmben, hogy Dumbbal csalta meg Dumbert.
Sajnálom, hogy csak nagyon kevés jó válasz érkezett.

ui.: Fraida Felcher az első filmben nem jelenik meg, de a Dumb és Dumber kettyóban már igen. Az alábbi előzetesben látható is.

Rajongj értünk Facebookon, Instagramon vagy Twitteren!

DumbTo_Lloyd.jpg

DumbTo_Harry.jpg


süti beállítások módosítása