látogató számláló

Jim Carrey és az undi hot-dog

A héten a magyar mozikba is berobban Blökimobiljával Dumb és Dumber. A totál dilis páros kemény 2 évtized után visszatér, és még elvetemültebbek, még idiótábbak, mint valaha. A kattant párost megformáló Jim Carrey és Jeff Daniels számos interjúban elmesélte, mekkora élmény volt az első találkozás, amikor 20 év után megint együtt volt a banda, és mindent ott folytattak, ahol abbahagyták.

"Abban a minutumban, ahogy megérkezett Jeff is a tett helyszínére, már kezdődött az ökörködés. Jeff, aki az első forgatási napra egyenesen az Emmy-díjátadóról érkezett, másnap már a gatyáját tologatta, és úgy nyivákolt, mint macska a jégen. Sose hinnék el, mi mindenre nem képes ez a fickó. A legjobb haverom." – mesélte Carrey egy internetes oldalnak. Majd azt is hozzá tette: "Persze azért nem tudott űberelni a 'hogyan faljunk hot-dogot a legundibb módon' versenyben. Kereken 36 hot-dogot ettem meg az egyik jelenet előtt, alatt, közben." - a gumiarcú sztár azt is elmesélte, hogy bár fuldokolt a sok kajától, mivel forgott a kamera, ő keményen zabálta tovább a virsliket. "Ilyen a komikusok élete. Kemény menet, sok-sok szenvedéssel. Majd meglátják, mennyire ferrrgeteges lett a végeredmény" – tette hozzá nevetve.

Már nem kell sokat várniuk a magyar rajongóknak, mert csütörtökön elszabadul az őrület, Dumb és Dumber kettyó december 11-től hasít a mozikban.

dumbto_pic01.jpg


süti beállítások módosítása