látogató számláló

Brutális app-pal támad Dwayne 'The Rock' Johnson

Mint minden nagyobb sztár, Dwayne Johnson is sajátmárkás termékekkel árasztja el a piacot. A Project Rock keretében most a The Rock Clock nevű applikációval jelentkezett, ami telefonra letölthető motivációs ébresztőprogram a Szikla stílusában, azaz digitális vekker. Először is nincs szundi gomb, tehát ha az ébresztés elindul, nem lehet elodázni a felkelést. A Szikla leginkább azzal motivál, hogy mind a 25 ébresztőmód roppant idegesítő, a felhasználó inkább kikászálódik az ágyból, csak legyen már vége.

A csengőhangok jó részét maga a Szikla énekelte vagy mondta fel, és mint minden rendes vekker esetében, a hangerő egyre nő, miután az ébresztés megkezdődött. A bíp-bíp vagy ring-ring egyre agresszívabb ismételgetése még hagyján, de amikor a Szikla rázendít a Good Morning Sunshine átköltött változatára, garantált, hogy a felhasználó sikoltozva rohan a fürdőszobába.

Johnson humorával hamarosan a mozikban is találkozhatunk. A Központi hírszerzés című akcióvígjátékban a nagyjából fele akkora méretű Kevin Hart komikussal az oldalán menti meg a világot.
Jövőre két nagy nyári moziban tér vissza: a Baywatchban és a Halálos iram 8-ban. Mindkét film forgatása folyamatban van.

(Central Intelligence - hazai bemutató: 2016. június 16.)
(Furious 8 - hazai bemutató: 2017. április)
(Baywatch - hazai bemutató: 2017. május)

therock_pamelaanderson_620.jpg


süti beállítások módosítása