látogató számláló

A Lucasfilm döntött Leia hercegnő további szerepléséről

Nem pótolják CGI segítségével.

Miközben a decemberben tragikus hirtelenséggel elhunyt Carrie Fishert rajongók milliói gyászolják világszerte, a Star Wars-filmek alkotói már kénytelenek azon gondolkodni, hogyan folytatják, illetve zárják le mindannyiunk kedvenc hercegnőjének történetét.

Nos, ezt egy darabig még nem fogjuk megtudni, viszont mivel a rajongók már találgatni/javasolgatni kezdték, miképp szerepelhetne továbbra is, legalábbis a IX. epizódig Leia karaktere - erre valószínűleg rásegítettek a Zsivány Egyesben látottak -, a Lucasfilmnél úgy érezték, jobb ezt már most tisztázni:

Általában nem szoktunk reagálni a rajongók és a sajtó spekulációira, azonban kering egy pletyka, amire muszáj válaszolnunk. Biztosítani szeretnénk a rajongóinkat, hogy a Lucasfilmnek nincs olyan terve, hogy digitálisan rekreálja Carrie Fisher játékát, mint Leia Organa hercegnő vagy tábornok.

Carrie Fisher a Lucasfilm családjának tagja volt, és mindörökké az is lesz. Ő volt a mi hercegnőnk, a tábornokunk és ami a legfontosabb: a barátunk. Még mindig fáj az elvesztése. Ápoljuk az emlékét és örökségét, mint Leia hercegnő, és mindig arra fogunk törekedni, hogy tiszteletben tartsuk azt, amit a Star Wars-nak adott.

A VIII. epizód forgatása a nyáron befejeződött, de a történtek valószínűleg azt eredményezik, hogy a trilógia középső darabjának forgatókönyvébe is bele kell nyúlni, ugyanis az ott történő dolgok olyan történetszálakat indítanak el, amelyek majd csak a IX. részben bontakoznak ki.

Spoiler-veszélyes sorok következnek.

Két olyan jelenetről lehetett hallani, amiben Organa tábornoknak nagy szerepe lenne. Az egyik, amelyben Luke-kal találkozik, ami a pletykák szerint a VIII. rész záró képsora lenne, és a IX. részben onnan kellene folytatni a történetet; a másik pedig Leia és a fia, a Kylo Renné vált Ben közös jelenete.
11 hónap múlva kiderül, mi kerül be a végső vágásba...

Az egyelőre cím nélküli VIII. rész hazai bemutatójának hivatalos dátuma: 2017. december 14.

carriefisher_markhamill_ep8.png


süti beállítások módosítása