látogató számláló

Megvan a Godzilla folytatásának rendezője és egyik szereplője

A Legendary Entertainment nemrég bejelentette, hogy a 2014-ben bemutatott produkció Godzilla: King of Monsters címre keresztelt folytatásának forgatókönyvírói feladatait Michael Dougherty (Krampusz, X-Men 2., Adsz vagy kapsz) és Zach Shields (Krampusz) vállalta, a napokban pedig azt is megtudhattuk, hogy Dougherty ül majd a rendezői székbe, mivel Gareth Edwards, az első rész és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezője a korábbi tervek ellenére úgy döntött, hogy ezt a filmet már nem csinálja meg.

A hétvégén pedig az első szereplőt is bejelentették a tizenkét éves Millie Bobby Brown személyében, akit a sorozatrajongók a Stranger Things Elevenjeként is ismerhetnek, és aki nemrég - Carrie Fisher halála előtt(!) - azt nyilatkozta, szívesen eljátszaná az ifjú Leia hercegnőt.

A Godzilla: King of Monstersben a 2014-es Comic-Conon elhangzottak alapján megjelenik majd a szörnyek királyának néhány régi ellensége, egészen pontosan Mothra, Rodan és Ghidora, de az is elképzelhető, hogy a forgatókönyvírók is előállnak egy saját teremtménnyel.
A film premierje 2019. március 22-én esedékes és a harmadik mozi lesz a Legendary szörnyuniverzumában: másodikként hamarosan jön a Kong: Koponya-sziget (magyar előzetes), aztán ha minden jól megy, a negyedik filmben, a 2020-as Godzilla vs. Kongban egymásnak eresztik a két óriást.

godzilla2_director_620.png


süti beállítások módosítása