látogató számláló

Bontonfilm: StudioCanal digibookok és filmcsemegék Blu-rayen

A bejegyzésben a Bontonfilm Magyarország közleményét olvashatjátok.

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy együttműködésbe kezdtünk a StudioCanal céggel, ami azt jelenti, hogy hamarosan érkeznek a 80-as és 90-es évek kultfilmjei, valamint 2000 után készült filmcsemegék is, ráadásul végre Blu-ray formátumban. A mai kor kívánalmainak megfelelően a filmek feljavított kép- és hangminőségben jelennek majd meg. Az első hullámban a polcokra kerülhetnek a korszak két meghatározó akciósztárja, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger ikonikus filmjei. Sly olyan tesztoszteron bombákat dob le, mint a Lock Up – A bosszú börtönében, a Rambo (trilógia formájában és a részek külön-külön is: Rambo – Első vér, Rambo II., Rambo III.) vagy a Cliffhanger – Függő játszma. Muszkli-riválisa, Schwarzi közönségkedvenc mozijai közül érkezik a Terminátor 2., a Piszkos alku, a Vörös zsaru és a Total Recall – Az emlékmás. Nem csak ők biztosítják majd a 80-as, 90-es évek hamisítatlan adrenalinlöketét: Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren (Tökéletes katona), valamint Kurt Russell (Menekülés New Yorkból) is beszáll a buliba. A borzongásról John Carpenter vérfagyasztó A köd című filmje és Paul Verhoeven erotikus thrillere, a Sharon Stone és Michael Douglas nevével fémjelzett Elemi ösztön gondoskodik.

2000 utánról megjelenik a torokszorító, tengeralattjárón játszódó háborús mozi, az U-571, és Nicole Kidman lúdbőröztető alakítását is újra átélhetjük a Más világ című misztikus filmmel. Könnyedebb alkotások is érkeznek: Penélope Cruz és Nicolas Cage festői tájakon esik szerelembe a Corelli kapitány mandolinjában, Rowan Atkinson pedig mint Johnny English – a világ legcsapnivalóbb ügynöke – mókázik. Megjelenik Edgar Wright kultstátuszú Cornetto-trilógiájának nyitódarabja, a Haláli hullák hajnala és a Coen-tesók bizarr hangvételű, imádnivaló filmje, az Ó, testvér, merre visz az utad? is.

A tervek szerint a felsoroltak közül a 10, zöld színnel jelölt film egységes küllemű, gyönyörűen kivitelezett digibook formájában is megjelenik majd – a kiadványok a jelenetfotók mellett számos, az adott filmre vonatkozó érdekességet is tartalmaznak majd.

studiocanal_digibookok_ghe.png

Bontonfilm: 2017. júliusi megjelenések


süti beállítások módosítása