látogató számláló

Fekete Párduc (Black Panther) - plakát + trailer leírás

Új plakátot és új előzetest is kapott a Comic-Conon a Marvel Studios itthon 2018. február 15-én bemutatandó filmje. A trailert - akárcsak a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét - sajnos nem tette közzé a stúdió, de azt tudjuk, hogy a közönség állva tapsolta meg, és a plakát után azt is elolvashatjátok, hogy mit láttak, akik ott voltak. (Az első előzetes magyar változatát itt tudjátok megnézni, és már az új Thor: Ragnarök trailer is megtekinthető hivatalosan.)

black_panther_p2.png

A Fekete Párduc új képsorainak leírását a Marvel Magyarország fordításában közöljük:

A központi jelenet azzal indul, hogy T'Challa és a Dora Milaje (Nakia Lupita Nyong'o és Okoye Danai Gurira alakításában) betérnek egy kaszinóba, ahol megpróbálják elkapni Ulysess Klaue-t. A férfi üzletet kötött Everett Ross-szal, aki gyémántokat hozott neki vibrániumért cserébe. Nakiának elfogy a türelme, és Okoye figyelmeztetése ellenére akcióba lendül. Klaue tüzet nyit Ross-ra, majd szemtől szembe néz a címszereplővel. Amikor visszavonul, T'Challa egyetlen ugrással a földszintről az erkélyre kerül. Nincs rajta a jelmeze. Serkis karaktere pisztolyt szegez rá és meg is húzza a ravaszt, ám mint kiderült, elfogyott a lőszere. Megadta magát. "Pont olyan vagy, mint az apád," mondja a fiatal wakandai királynak. Hirtelen egy kék, izzó lövést intéz felé a protéziséből, a halálos robbanást Párduc épphogy elkerüli.

Ezután kapunk mindenfélét, ami már valóban egy előzetes tematikájára hajaz. Látjuk T'Challa koronázását és amint arról beszél, milyen uralkodó kíván lenni. A Harcos Vízesésnél a főhős és a hegyvidéki törzs feje, M'Baku (Winston Duke) összecsap egymással. Váltunk Michael B. Jordan Killmonger-ére, aki az ifjú uralkodót becsmérli a saját tróntermében. "Jó érzés lehet. Itt üldögélni kényelmesen." Ezután a kaszinós jelenet folytatása tárul a szemünk elé egy üldözés formájában, ahogy Klaue és az emberei autókkal menekülnek Párduc és a Dora Milaje elől. Előbbi nano-tech jelmeze elterjed a testén futás közben, felváltva az addig viselt öltönyt. Killmongernek is van egy saját Fekete Párduc jelmeze, csupán az aranyozott.


süti beállítások módosítása