látogató számláló

Játék: nyerj páros belépőt a "Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D" díszbemutatójára!

A Terminátor 2. - Az ítélet napja című film 3D-s változatát most 3 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a Pannonia Entertainment jóvoltából. És ez még nem minden... Részletek a folytatásban.

Nyerj páros belépőt a Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D premier előtti díszbemutatójára, amely 2017. augusztus 28-án este lesz Budapesten, a Corvin Mozi Nagytermében, ahol az országban egyedülálló, dupla vetítőgépes Dolby 3D technológia segítségével láthatod a filmet. És ha ez nem lenne elég, a három nyertes egy-egy 70x100cm-es Terminátor 2. 3D plakáttal is gazdagabb lesz. (Átvétel a helyszíni regisztrációnál.)

Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a blogbejegyzést a saját üzenőfaladon a #nyereményjáték hashtaggel, és küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "Ítéletnap" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket augusztus 26-án éjfélig várjuk, másnap sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!


süti beállítások módosítása