látogató számláló

Tudományos thriller lesz a Jurassic World 3.

A rajongók egyelőre a Jurassic World: Bukott birodalom legújabb előzetesét elemzik – időnként cincálják darabokra –, a franchise kulcsembere, Colin Trevorrow azonban már a jövőbe tekint. Ő rendezte az új trilógia első részét, és a harmadikat is ő jegyzi majd, ezért jónak látta, hogy pár dolgot eláruljon a következő részről az Entertainment Weeklynek adott interjújában. „Ha kategorizálnom kell az egyes részeket, a Jurassic World akció-kalandfilm volt, a Bukott birodalom akcióthriller, a harmadik rész pedig tudományos thriller lesz, abban az értelemben, ahogyan a Jurassic Park az volt.”

A harmadik részben tehát ismét a DNS játssza majd a főszerepet, vagyis a franchise visszatér az első részt rendező Steven Spielberg kijelölte nyomvonalhoz. Trevorrow-t egyébként maga a mester kérte fel, hogy rendezze meg a franchise hatodik részét. „Ha ő kér valamit, mit tehet az ember?” – teszi fel a költői kérdést Trevorrow.

Trevorrow a Jurassic World: Bukott birodalom egyik forgatókönyvírója, és a harmadik rész történetét is ő jegyzi majd Emily Carmichaellel, aki a mozikban most futó Tűzgyűrű: Lázadás egyik forgatókönyvírója is.
(Jurassic World: Fallen Kingdom – hazai bemutató: 2018. június 7.)

UIP hírek

jw2_720_3_1.png


süti beállítások módosítása