látogató számláló

Szülinapi nyereményjáték: vidd haza a Jurassic World: Bukott birodalom c. filmet!

Három éve annak, hogy a Jurassic World bezárt, miután a park és luxusüdülőhely dinoszauruszai elszabadultak: a szigeten azóta nincsenek emberek, az őslények átvették az uralmat a dzsungelben. Amikor az Isla Nublar szunnyadó vulkánja az ébredés jeleit mutatja, Owen (Chris Pratt) és Claire (Bryce Dallas Howard) visszatérnek a szigetre, hogy megmentsék a megmaradt dinókat a kipusztulástól.
A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának J.A. Bayona (Árvaház, A lehetetlen, Szólít a szörny) által rendezett látványos és izgalmas új részében visszatérnek a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok, és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél.

A DVDNews 10. születésnapja alkalmából most megnyerheted a Jurassic World: Bukott birodalom DVD-t vagy Blu-rayt, melyeket a Bontonfilm Magyarország ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.

Nyerd meg a Jurassic World: Bukott birodalom című filmet DVD-n vagy BD-n!
Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a blogbejegyzést a saját üzenőfaladon a #nyereményjáték hashtaggel, majd írd meg e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy DVD-t vagy Blu-rayt szeretnél nyerni. A levél tárgya "Vulkán" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket november 4-én 23:59-ig várjuk, másnap sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Sok szerencsét mindenkinek!

A lemezek tartalmáról itt olvashatsz:

Az Indoraptor hamarosan hozzád is betoppanhat!


süti beállítások módosítása