látogató számláló

Új Szellemirtók-film jön, és már teaser trailer is van hozzá!

A Sony feledtetni szeretné a 2016-os csajos reboot emlékét, és inkább megadja a rajongóknak azt, amire már nagyon régóta vágynak: folytatódik az 1984-es Szellemirtók, illetve az 1989-es Szellemirtók 2. története, Paul Feig filmjét viszont figyelmen kívül hagyják. A stúdió pedig már idén nyáron el is szeretné kezdeni a forgatást, hogy 2020 nyarán bemutathassák az egyelőre cím nélküli folytatást.

A rendezői székben nem más ül, mint az első két filmet dirigáló Ivan Reitman fia, Jason Reitman (Juno, Egek ura, Nyárutó), aki egyébként a franchise első rajongójának vallja magát, miután hatévesen ellátogathatott a forgatásra; és az a vágya, hogy egy olyan filmet csináljon, ami a többi rajongónak szól.
A forgatókönyvet ő és Gil Kennan, a Rém rom és a 2015-ös Poltergeist direktora jegyzi. Reitman saját elmondása szerint a film nem egy reboot lesz. Ami az első két részben történt, az megtörtént az új film szerint is, de persze ez a felvonás már napjainkban játszódik. A rendező sok meglepetést ígér, meg persze új karakterek bemutatását is, ugyanakkor Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson visszatéréséről egyelőre nem tudni semmit.

Kedvcsináló viszont már érkezett is:


süti beállítások módosítása