látogató számláló

Hírek röviden (2019. április 3.)

Marvel, Marvel és Marvel. De azért lesz szó a Warnerről, és a Universalról is...

  • A The Hollywood Reporter jelentése szerint David Harbour (Stranger Things, Hellboy) csatlakozik Scarlett Johansson és Florence Pugh mellé a Marvel Studios előkészületek alatt álló Fekete Özvegy-filmjében. A Variety szerint az Oscar-díjas Rachel Weisz-szel is tárgyalnak a film egy szerepéről.
  • Rekordot döntött a Bosszúállók: Végjáték jegyelővétele. A Fandangón hat óra alatt több jegyet vásároltak a filmre, mint azelőtt bármilyen produkcióra egy nap alatt, beleértve a Star Wars: Az ébredő Erőt is. De más jegyértékesítő portálok is hasonló rohamról számolnak be. A hatalmas forgalom miatt az AMC és az Alamo Drafthouse rendszere órákon keresztül elérhetetlen volt.
  • A New Line Cinema bejelentette, hogy a Démonok között harmadik része 2020. szeptember 11-én debütál az Egyesült Államokban. A rendező ezúttal nem James Wan lesz - aki persze továbbra is rajta tartja a szemét a franchise-on -, hanem Michael Chaves, A gyászoló asszony átka direktora. De a rajongóknak nem kell jövő szeptemberig várniuk, hogy újra találkozzanak Warrenékkel, ugyanis az idén nyáron bemutatandó Annabelle 3-ban is felbukkannak. (Magyar előzetes.)
  • A Jurassic Outpost arról számolt be, hogy többen is felfedezték a következő címet a Netflixen: Jurassic World: Camp Cretaceous. És ez minden, amit tudni lehet a projektről. Teóriák viszont vannak: a legvalószínűbb az, hogy egy új animációs sorozatról van szó. A legnagyobb Jurassic-rajongóknak a "Cretaceous" ismerős lehet a filmekből, ugyanis a Jurassic Worldben a vadvízi evezőtúra neve Cretaceous Cruise volt, így elképzelhető, hogy a még működő parkban játszódik a produkció.
    Hogy miért esélyes, hogy animációs sorozatról lehet szó? Nos azért, mert egy másik Universal-portéka, a Halálos iramban is animációs sorozat formájában kerül majd a Netflix kínálatába, a DreamWorks Animation gyártásában. És ha még tovább megyünk: ki a DreamWorks egyik alapítója? Igen, Steven Spielberg...
  • Közzétették a DC/Warner Joker c. filmjének első előzetesét. Itt találjátok.
  • Nemzetközi plakátok érkeztek a Pokémon - Pikachu, a detektív c. filmhez. Klikk ide!
  • 12 db új karakterplakátot kapott a Bosszúállók: Végjáték. Itt tudjátok megnézni őket.


süti beállítások módosítása