látogató számláló

Gyilkos Halloween (Halloween Kills) - kedvcsináló

A rövid kedvcsináló mellé egy rossz hírünk is van: eredetileg idén októberben mutatták volna be a 2018-as Halloween folytatását, a Gyilkos Halloweent, ám mint az most kiderült, jövő októberre (2021. október 15.) halasztották, amikor is a trilógia záródarabját, a Halloween Ends c. filmet mutatták volna be. Ez utóbbi így 2022 október 14-re csúszott. halloween_kills_maxresdefault.png
A Gyilkos Halloween eredeti bemutatójának napját az ismét elhalasztott Kampókéz kapta meg a Universal naptárában, amelynek amerikai premierdátuma így 2020. október 16. lett.

update: Az alábbiakban John Carpenter és David Gordon Green levelét olvashatjátok:

Fájó szívvel írunk most a Gyilkos Halloween bemutatójának elhalasztásáról, de a mozi világában meg kellett tanulnunk alkalmazkodni a váratlan eseményekhez. Az elmúlt hetekben filmes családunk aggódással teli figyelemmel kísérte a mozikkal kapcsolatos híreket. Sokat beszélgettünk, hogyan juttathatjuk el a Gyilkos Halloweent a hűséges rajongókhoz, és az új nézőkhöz, akik reményeink szerint csatlakoznak majd a film közönségéhez.

A forgatás vad és mozgalmas volt. Felvonultak a jól ismert karakterek: Laurie és Tommy, Lindsey, Lonnie, Marion, Brackett és Az Alak, és természetesen csatlakoztak új szereplők is - együtt, nagyon keményen dolgoztunk a mi Halloween trilógiánk második epizódján. Óriási élmény volt, és biztosak vagyunk benne, hogy a szokatlan kreatív energiák visszaköszönnek majd a filmvásznon sorozatunknak ebben a meglepetésekkel teli új részében.

Ha most októberben mutatnánk be, el kéne fogadnunk, hogy közönségünk egy megváltozott környezetben tudja csak megnézni a Gyilkos Halloweent. Ezért, mindent mérlegelve úgy döntöttünk, hogy egy évvel később lesz a film világpremierje.

A már megszokott formátumon kívül 2021. októberében IMAX verzióban is a mozikba kerül a film. A hangeffektek az egyik legjobb stúdióban készülnek, a bőrünk alatt is érezzük majd a sikolyokat és a rettegést. Rengeteg időnk lesz egy olyan minőségű filmet létrehozni, amelyet megérdemelnek a rajongók. És a harmadik rész előkészületei is megkezdődtek – 2022 októberében érkezik majd a nagyvászonra.

Megtiszteltetés számunkra ezekkel a karakterekkel dolgozni, és az, hogy visszatérhettünk Haddonfiledbe. Nagyon várjuk már, hogy megoszthassuk veletek is a sorozat új fejezeteit.

David Gordon Green és John Carpenter

via UIP-Duna FIlm


süti beállítások módosítása