látogató számláló

Szuperagy (Superintelligence) - a magyar hangok

Egy tipikus háziasszonnyal sosem történik semmi – és Carol (Melissa McCarthy) meghökkentően tipikus háziasszony – volt eddig. De most egyre furcsább dolgok történnek vele.
Először visszabeszél neki a tévéje, azután beszól a telefonja, majd végül a mikrohullámú sütője is szemtelenkedni kezd vele, és ő persze azt hiszi, valaki viccelni próbál vele. Vagy esetleg megőrült kicsit.
Pedig a helyzet még ennél is súlyosabb: a világ első szuperintelligenciája őt választotta kísérleti alanyául, hogy megvizsgálja a kimeríthetetlen gépagy hatását az emberekre: hogy aztán a tanulságok leszűrése után átvegye a hatalmat a Földön. Nincs olyan terminátor, amely meg tudná állítani a szörnyen okos tervet… legfeljebb egy kedélyes, duci és nagyon elszánt háztartásbeli.

Melissa McCarthy, aki a Koszorúslányoktól a Női szervek-en át A kém-ig számtalanszor bebizonyította már, milyen vicces tud lenni, végre visszatér kedvenc műfajához, és régi alkotótársaival együtt ismét egy őrült komédiát forgatott.

Magyar hangok:

Carol (Melissa McCarthy) - Balázs Andrea
Szuperagy (James Corden) - Elek Ferenc
George (Bobby Cannavale) - Debreczeny Csaba
Dennis (Brian Tyree Henry) - Gémes Antos
John Donahue ügynök (Sam Richardson) - Rába Roland
Charles Kuiper ügynök (Ben Falcone) - Fesztbaum Béla
Saul Gomez tábornok (Michael Beach) - Papucsek Vilmos
Tyson igazgató (Rachel Ticotin) - Nádasi Veronika
Leslie (Jessica St. Clair) - Peller Anna
Ahmed (Karan Soni) - Szabó Máté
Monahan elnök (Jean Smart) - Vándor Éva
Szergej (Usman Ally) - Takátsy Péter
Octavia Spencer - Kocsis Mariann

További magyar hangok:

Bácskai János, Bor László, Csúz Lívia, Fehérváry Márton, Fellegi Lénárd, Gacsal Ádám, Gyurin Zsolt, Hám Bertalan, Horváth-Töreki Gergely, Kereki Anna, Király Adrián, Kis-Kovács Luca, Kiss László, Kokas Piroska, Kapácsy Miklós, Kurely László, Laudon Andrea, Ligeti Kovács Judit, Lipcsey Colini Borbála, Mohácsi Nóra, Nádorfi Krisztina, Pál Tamás, Rada Bálint, Sipos Eszter, Szórádi Erika, Téglás Judit, Törköly Levente, Trencsényi Ádám, Turi Bálint, Varga Lili,Varga Rókus

Magyar szöveg: Heltai Olga
Hangmérnök: Tóth Péter Ákos
Vágó: Kajdácsi Brigitta
Gyártásvezető: Kincses Tamás
Szinkronrendező: Dóczi Orsolya

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.
Forgalmazza az InterCom.

A Szuperagy már a mozikban!


süti beállítások módosítása