látogató számláló

Tom és Jerry (Tom and Jerry) - a magyar hangok

Valószínűleg híresebbek, mint Bonnie és Clyde, Superman és Batman meg Jancsi és Juliska együtt véve: Tom és Jerry a mozivilág egyik leghíresebb párosa. Itt az ideje, hogy megtudjuk, mi újság van velük!
A kisegér egy elegáns New York-i szállodába költözik, élvezi a luxust, a tágas egérlyukat és a finom sajtokat, de a boldog napok véget érnek.
A hotelt ugyanis kibérlik A Világ Legszuperebb Esküvője számára. A dúsgazdag ifjú pár mindenből a legjobbat akarja, és egyáltalán nem akar egérvendéget hívni. A hotel ifjú és buzgó alkalmazottja (Chloë Grace Moretz) pompás ötlettel rukkol elő: szerez egy macskát. Egy nagyon ismerős macskát…
Úgy látszik, az ősi ellenségek nem tudnak megszabadulni egymástól: Tom és Jerry újból találkozik, és újból és újból és újból összeméri az erejét. És nem érdekli őket, hogy körülöttük romba dől a hotel, és az esküvő is kicsit másképp alakul, mint ahogy a fiatalok eredetileg tervezték.

A világ egyik legnépszerűbb, legtöbbet idézett animációs sorozata most az élő és animációs elemeket keverve születik újjá: a látvány modern, de a szellem a régi: sok humor, sok ötlet és rengeteg üldözés!

Magyar hangok:

Kayla (Chloë Grace Moretz) - Mentes Júlia Virginia
Terence (Michael Peña) - Csőre Gábor
Cameron (Jordan Bolger) - Jéger Zsombor
Mr. Dubros (Rob Delaney) - Kautzky Armand
Joy, a londiner (Patsy Ferran) - Sodró Eliza
Preeta (Pallavi Sharda) - Szilágyi Csenge
Ben (Colin Jost) - Szatory Dávid
Jackie séf (Ken Jeong) - Kálloy Molnár Péter
Cövek (Bobby Cannavale) - Schneider Zoltán
Angyal/Ördög Tom (Lil Rel Howery) - Kálid Artúr
Ingatlanos patkány (Utkarsh Ambudkar) - Nagypál Gábor

További magyar hangok:

Bartók László, Bácskai János, Bergendi Áron, Bolla Róbert, Bordás János, Czifra Krisztina, Czirják Csilla, Elek Ferenc, Farkas Zita, Fehérváry Márton, Galambos Péter, Gémes Antos, Hám Bertalan, Hegedűs Miklós, Horváth-Töreki Gergely, Jakab Csaba, Jakab Márk, Kapácsy Miklós, Kelemen Kata, Kelemen Noel, Kereki Anna, Király Attila, Láng Balázs, Lipcsey Colini Borbála, Martin Adél, Mesterházy Gyula, Mics Ildikó, Mohácsi Nóra, Nagy Zselyke Hanna, Papp János, Schmidt Andrea, Seder Gábor, Sörös Miklós, Stern Dániel, Szabó Emília, Szórádi Erika, Takátsy Péter, Téglás Judit, Tokaji Csaba, Turi Bálint, Varga Rókus

Magyar szöveg: Tóth Tamás
Hangmérnök: Jacsó Bence
Vágó: Kajdácsi Brigitta
Gyártásvezető: Kincses Tamás
Szinkronrendező: Tabák Kata

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.
Forgalmazza az InterCom.

A Tom és Jerry már a mozikban!


süti beállítások módosítása