látogató számláló

Játék: nyerj páros belépőt "A Halloween véget ér" című film premier előtti vetítésére!

Laurie Strode számára ez a harc lesz a végső.

A filmtörténet legelismertebb, legkedveltebb horrorsorozata 45 év után elérkezik nagyszabású, rémisztő befejezéséhez, melynek során Laurie Strode utoljára csap össze a gonosz megtestesülésével, Michale Myersszel egy olyan küzdelemben, amilyet még nem láthattunk a mozivásznon. Csak az egyikük fogja túlélni. 

Négy évvel a tavalyi Gyilkos Halloween eseményei után Laurie az unokájával, Allysonnal él, és az emlékiratainak befejezésén dolgozik. Michael Myerst azóta senki sem látta. Laurie, miután évtizedekig hagyta, hogy Michael szelleme irányítsa a valóságát, úgy dönt, hogy felszabadítja magát a félelem és a harag szorításából, és örülni fog az életnek. Ám amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolják egy kisfiú meggyilkolásával, akire vigyázott, és ez az erőszak és a terror özönét zúdítja a kisvárosra, Laurie arra kényszerül, hogy egyszer s mindenkorra szembenézzen a kontrollálhatatlan gonosszal.

A Halloween véget ér című filmet most 5 szerencsés ember – partnerével együtt – premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

halloween_ends_jatek_1000.png

Nyerj páros belépőt A Halloween véget ér c. film premier előtti vetítésére, amely 2022. október 12-én este 7-kor lesz egy budapesti moziban!
Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "Myers" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket október 11-én 12:59-ig várjuk, ezt követően sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Sok szerencsét mindenkinek!


süti beállítások módosítása