látogató számláló

Madame Web - a magyar hangok

Így születik egy hősnő.
Cassandra Webb (Dakota Johnson) a hétköznapok hőse. Mentőautót vezet New Yorkban: az életveszély és az életmentés számára mindennapos. Meg az, hogy folyton rohan, kapkod, az idővel harcol.
Azután történik valami. Ami még az ő, mindig váratlan fordulatokat hozó életében is egészen új. És attól kezdve nem ért semmit: Talán gyorsabb lett, mint bármelyik embertársa? Talán a jövőbe lát? Talán egy földöntúli képességekkel rendelkező szuperember vadászik rá? Összekavarodik a világa, úgy érzi, darabokra tört az univerzum.
Még szerencse, hogy összeakad néhány vagány, kemény New York-i csajjal, és miközben megpróbálnak életben maradni, együtt deríti ki, hogy mi ez az egész.

A Marvel univerzum legtitokzatosabb hősnőjének eredettörténetében a fantasztikus látvány mellett a fantasztikus főszereplőnő-csapat is behálózza a nézőt: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Emma Roberts és a többiek őrült kalandban mutatják meg, mi mindenre képesek.

Magyar hangok:

Cassandra Webb / Madame Web (Dakota Johnson) - Földes Eszter
Julia Cornwall (Sydney Sweeney) - Dér Marus
Anya Corazón (Isabela Merced) - Stern Hanna
Mattie Franklin (Celeste O'Connor) - Kanyó Kata
Ezekiel Sims (Tahar Rahim) - Bányai Kelemen Barna
O’Neill (Mike Epps) - Olt Tamás
Mary Parker (Emma Roberts) - Mikecz Estilla
Ben Parker (Adam Scott) - Hevér Gábor
Constance Webb (Kerry Bishé) - Mentes Júlia
Amaria (Zosia Mamet) - Gáspár Kata
Santiago (José María Yazpik) - Pataki Ferenc

További magyar hangok:

Ágoston Katalin, Bartók László, Beratin Gábor, Bérces Gabriella, Bergendi Áron, Cabello-Colini Borbála, Cserna Lulu, Csúz Lívia, Fáncsik Roland, Farkas Fanni, Fehérváry Márton, Fellegi Lénárd, Ferenci Péter, Gáspár Bianka, Geri Tamás, Hábermann Lívia, Hám Bertalan, Harcsik Róbert, Hirling Judit, Kelemen Kata, Kis Horváth Zoltán, Kuttner Bálint, Laurinyecz Réka, Lázár Erika, Makray Gábor, Nádas Gábor Dávid, Nádasi Veronika, Nádorfi Krisztina, Németh Attila István, Orbán Gábor, Pájer Alma Virág, Pásztor Tibor, Seder Gábor, Szabó Andor, Szécsi Bence, Szórádi Erika, Téglás Judit

Magyar szöveg: Tóth Tamás
Hangmérnök: Jacsó Bence
Vágó: Kajdácsi Brigitta
Gyártásvezető: Kincses Tamás
Szinkronrendező: Tabák Kata
Produkciós vezető: Hagen Péter

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette. 
Forgalmazza az InterCom


süti beállítások módosítása