látogató számláló

Játék: nyerj páros belépőt a "Bajos csajok" c. film premier előtti vetítésére!

Tina Fey faramucian humoros agyából, egy új csavarral megspékelve itt a modern klasszikus, a BAJOS CSAJOK.

Az új lányt, Cady Heront befogadja a tápláléklánc tetején lévő elit csapat, a menő csajok bandája, a „plasztikok”, vagyis az ármánykodó méhkirálynő, Regina George, és két alattvalója, Gretchen és Karen. Ám amikor Cady elköveti azt a gigantikus baklövést, hogy belezúg Regina expasijába, Aaron Samuelsbe, pillanatok alatt ő lesz a középpont Regina célkeresztjében.

Cady megpróbálja legyőzni a csapat csúcsragadozóját számkivetett barátaival, Janisszel és Damiennel, és azt is meg kell tanulnia, hogyan maradjon hű saját magához, miközben próbál eligazodni a világ legveszélyesebb dzsungelében: a gimiben.

A Bajos csajok című filmet most 5 szerencsés ember – partnerével együtt – premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

Nyerj páros belépőt a Bajos csajok c. film premier előtti vetítésére, amely 2024. március 5-én este lesz egy budapesti moziban!

Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnewshu[kukac]gmail[pont]com címre*, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya Plasztik legyen.

A leveleket március 3-án 23:59-ig várjuk, másnap sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak névvel és pontos tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről jelentkezhet. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el. 
Sok szerencsét mindenkinek!

*Természetesen a fenti e-mail címben szükséges a megfelelő karakterekre cserélni a [kukac]-ot és a [pont]-ot. (Sajnos bármennyire is egyszerű lett volna normális formában ideírnunk a címet, a spambotok miatt a jövőben ezt nem szeretnénk megtenni.) 
FIGYELEM! Az e-mail címünk nemrégiben megváltozott; a régi címünkre NE küldjetek levelet. 


süti beállítások módosítása