látogató számláló

Terminátor - Megváltás (magyar előzetes)


Make it Happen (magyar előzetes)


X-Men kezdetek: Farkas (magyar előzetes)


Éjszaka a múzeumban 2. (magyar előzetes)


Hamarosan boltokban a My House Special mixed by Niki Belucci!

A nagysikerű és immáron negyedik darabjához érkezett My House sorozatot most egy Special kiadással folytatjuk.

Speciális, azaz különleges a mixlemez, mivel Magonyi L., Antonyo és Dj Kincses után ezúttal Magyarország elsőszámú női DJ-je, Niki Belucci válogatja és mixeli össze a jobbnál-jobb house zenéket.

Niki első mixlemezére, mely nem csak Magyarországon jelenik meg, olyan dalokat rakott össze, amikről úgy gondolta, hogy a világ bármelyik országában szívesen hallgatják majd. Persze ez Niki számára nem volt nehéz feladat, hiszen többet játszik külföldön, mint idehaza, így jól ismeri a nemzetközi közönség ízlését.

"Fontos szempont volt, hogyne csak a magyar közönségnek szóljon a mixem, hiszen amikor emgjelent nemzetközileg a Get Up maxim, mindenki mixlemezt akart tőlem. Hát most megkapják! Pörgős, vokálos dalokkal kezdtem, aztán a mix második felére bekeményedek. Aki volt már bulimban, pontosan tudja, mire is gondolok." - mondta Niki.   

A lemezen természetesen helyet kap Niki első nemzetközi kislemeze a Get Up is. A lemez érdekessége, hogy a dalok nagy része, még nem futott be hazánkba, így  várhatóan Niki lemeze még hosszú ideig lesz népszerű, párhuzamosan a rajta szereplő zenék slágerré válásával.

És hogy mely dalok is ezek?

01 Groovenatics - Joy (Bingo Players Remix) 

02 Funkerman feat. I-Fan - Remember (Extended Mix)      

03 Scorccio Ft. MC Schnorse - Hella Good (Malibu Breeze Remix)

04 Daniel Bovie feat. Roy Rox - Stop Playing With My Mind (Dub Mix) 

05 Niki Belucci - Get Up (D.O.N.S. & DBN Meeting At The Beauty Salon Mix)

06 Eddie Amador pres. Pepper MaShay - Release Yourself (Eddie Amador's Club Mix)

07 B-Sensual feat. Virág - Be Myself (Extended final mix) 

08 Michael Woods feat. Inaya Day - Natural High (Out Of Office Full Vocal Mix) 

09 Chris Lake feat. Nastala - If You Knew (ATFC Main Mix)   

10 ATFC feat. Yasmeen - Tell U Y (New Jack Swing Original Mix) 

11 Juan Kidd & Felix Baumgartner feat. Lisa Millett - Now You're Gone  (Original Version) 

12 Kid Massive & DJ Groover feat. Elliotte Williams N'dure - Sweet Dreams (Morris T Club Mix) 

13 Spoon, Harris and Obernik - Baditude (Original Club Mix) 

14 Elize - Hot Stuff (Hardwell Remix) 

15 EARS & VENCEL VS B-Sensual - Soo Good 2008


Főtámogatók:

Roxy Rádió és Flyerz



További partnereink:

zene.hu, antropos.hu, mixmag.hu



Köszönjük az együttműködést!


Top 10 Budapest (2009. február 26–március 04.)


Chow Yun Fat a sárkányok ellen

A Dragonball képregény-formában született, majd a japán és az amerikai siker nyomán tévésorozat készült belőle. A világban szétszórva rejtekező hét sárkánygömb és az őket kereső, különös képességekkel és még furcsább segítőkkel meg ellenfelekkel ellátott ifjú hős története olyan népszerű lett, hogy nem is meglepő: élőszereplős, látványos, akciódús film készült belőle Dragonball - Evolúció (Dragonball Evolution, hazai bemutató: április 9.) címmel. A főhős egyik legkülönösebb társát és harci kiképzőjét, Roshi mestert a legendás kínai színész, Chow Yun Fat alakítja.

- Azért örülök, hogy eljátszhatom ezt a szerepet - nyilatkozta a színész -, mert ennek a figurának mindent szabad és nagyjából mindenre képes. És mégsem volt túl fárasztó eljátszani: csak a hőséget kellett kibírnom a mexikói forgatáson, egyébként az elképesztő harci jelenetek legtöbbjét speciális effektusokkal teszik a filmbe. Szóval, könnyen eljátszottam, és ami a lényeg: végre dilisebb lehetek Jackie Chan-nél.

Hugh Jackman állati teste

Az Oscar-gálán bebizonyította, hogy ő a legjobban táncoló és énekelő akciósztár: új filmjében, az X-Men kezdetek: Farkas-ban (X-Men Origins: Wolverine, hazai bemutató: április 30.) viszont azt akarja megmutatni: egy izgalmas film kedvéért képes állattá változni. Hugh Jackman eddig három filmben játszhatta el a nagy izmú és nagy pofaszakállú, szivarozó akcióhőst. A most készülő - minden eddigit túlszárnyalni szándékozó - filmből viszont azt tudhatják meg a rajongók, hogyan született a fémkarmú ember-fenevad keverék. Az ügy érdekében Jackman egy éven át heti hat nap, napi másfél órát edzett.

- Az edzés még csak ment volna - nyilatkozta a színész -, sokkal keményebb volt, hogy az étrendemet is teljesen át kellett formálni. Egy éven át reggel négykor keltem, csak azért, hogy letoljak egy nyers tojásfehérjét: aztán háromóránként repetáztam belőle. Egyébként szinte kizárólag barna rizst, párolt meg sült zöldségeket ettem egész évben. Amikor karácsonykor az edzőm adott egy nap felmentést, annyit ettem, mint máskor egy év alatt. Egész évben folyton hamburgerről meg sült csirkéről álmodtam.

A tintaszív és a nyest

Színész kétféle van: féltékeny és nem féltékeny. Van, aki mindenre hajlandó volna, hogy ne vegyék körül partnerek, Paul Bettany viszont nagyon szeretne egyet. Pontosabban: nagyon örült volna, ha a Tintaszív (Inkheart, hazai bemutató: március 19.) című fantasy-filmben nem egy nyest alakítja a legjobb barátját.
- Csodálatos volt az olaszországi forgatás - nyilatkozta a színész, aki az Egy csodálatos elme-ben és a Da Vinci-kód-ban is fontos szerepet játszott -, mesebeli helyeken dolgoztunk, és hálás vagyok a rendezőnknek, hogy úgy döntött, az eredeti háttér izgalmasabb, mint a trükkfelvétel. De ha választhatnék, legközelebb egy emberi társat akarnék, nem állatot. Megalázó, amikor a felvétel végén rengetegen rohannak felénk, de végül senki sem engem akar. Két felvétel között vagy tízen ugrálták körül a nyestet: festegették, ragasztottak rá valamit, ételt hoztak neki, bebugyolálták. Velem meg senki sem törődött. Annyit mondtak legfeljebb, hogy üljek csak le valahol, majd szólnak, amikor jön a következő felvétel. Még szerencse, hogy a játék kedvéért a filmben az igazi feleségem, Jennifer Connelly játssza a feleségemet. Néhány napot velünk töltött, és azalatt legalább ő foglalkozott velem.

 


Drew nem tudja, de mutatja

Aki tudja, az tanítsa is: a Szex és New York két írója néhány évvel ezelőtt kirukkolt egy párkapcsolati tanácsokat adó könyvvel, ami azonnal és tartósan elsöprő siker lett. Természetes, hogy az írók ezután eredeti műfajukhoz tértek vissza vele, és elkészítették a Nem kellesz eléggé (He's Not That Into You, már a mozikban) című romantikus vígjátékukat, amelynek nézői öt nő egymással összegubancolt párkapcsolati hányattatásait nézhetik végig - és tanulhatnak, ha akarnak.

A nézők talán tanulnak is. A film alkotói azonban nem biztosan. A film producere - aki saját magának is adott egy kisebb szerepet -, Drew Barrymore éppen a Nem kellesz eléggé forgatásán jött össze a nála három évvel fiatalabb színésztársával, Justin Long-gal, aki addigra már túl volt egy viharos románcon a vígjáték egy másik női főszereplőjével Ginnifer Goodwin-nel (akivel azóta legjobb barátoknak nevezik egymást). Barrymore akkor már túl volt két házasságon, nem akart sokat a kapcsolattól, Long viszont a nagy őt kereste: az ellentétből persze szakítás is lett. Barrymore azóta sem állapodott meg. Régi igazság: "aki nem tudja csinálni, az tanítja" - és a filmes szerelmi leckék legalább kellemesek.


Zagar játszik júniusban a Depeche Mode előtt!

A magyar zenei élet egyik legsikeresebb és legegyénibb stílusú zenekarát, a Zagart választotta ki a Depeche Mode, hogy június 23-án a Puskás Ferenc stadionban bemelegítsék a közönséget.

"Minket is meglepett a hír, bár azt tudtunk, hogy a Live Nation kiküldte nekik az anyagunkat, de arra nem számítottunk, hogy minket választanak majd. Kissé zavarbaejtő egy ilyen legendás zenekar elött játszani, hiszen mi is nagy rajongói vagyunk a csapatnak, szinte rajtuk nőttünk fel." - kezdte Balázs. "Egy összeállítást tervezünk az eddig megjelent anyagaink fontosabb számaiból, és ott lesz velünk Ligeti Gyuri is a színpadon. Mepróbáljuk ráhangolni a DM rajongókat arra a hangulatra amiért jegyet váltottak."

Sokan ismerhetik a Zagar koncerteket, hiszen 2002 nyara óta játszottak itthoni és külföldi fesztiválokon.

Azóta is szinte minden honi fesztivál nélkülözhetetlen fellépői. Az országhatáron túl játszottak már Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Olaszországban, Szlovákiában, Csehországban és Oroszországban.

S bár ilyen méretű stadionban és színpadon most lépnek fel először, negyven ezres tömeg ovációjában már volt részük.

Nézd meg a legújabb videot itt! Escape From The Earth!

Egyéb infót találsz még róluk
itt!

Hallgass bele a Cannot Walk Fly Instead lemezbe és vedd meg itt!


Bboy Joker


Budapest Film: 2009. áprilisi borítók

2009. áprilisi megjelenések borítói


The Haunting in Connecticut (mozgó plakát)

KATTINTS IDE!

Rúzsa Magdi az Esti Showderben! És egyéb jó hírek!

Rúzsa Magdi ma este Fábry Sándor vendége lesz az Esti Showder adásában.

Magdi a Nem maradunk című slágerét énekli a műsorban, többek között ez a dal is hallható lesz a tavasszal induló országos unplugged turnén, amelyről bővebb információt a www.rmfc.hu oldalon olvashatnak hamarosan a rajongók. A Showder forgatáson készült képeket nézd meg itt!

Újabb örömteli hír továbbá, hogy Rúzsa Magdi IRÁNYTŰ című albuma ARANYLEMEZ lett. Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelte az énekesnőt és csapatát azzal, hogy megvásárolta a lemezt.

GLAMOUR szavazás

„Women of the Year" Magyarországon első ízben kerül megrendezésre ez az esemény, Rúzsa Magdi az énekesnő kategóriában került jelölésre, a szavazás határideje március 15.
Támogassátok Magdit itt is, szavazzatok rá itt!

The Haunting in Connecticut (mozgó plakát)

Mivel hangos és soha nem áll le, a folytatásba tettem.


Szörnyek az űrlények ellen (karakterplakátok)


Nagyon vadon 2. rajzpályázat

A Fórum Home Entertainment Hungary és a Well PR Ügynökség (a továbbiakban együttesen Kiírók) háziállat-rajzoló pályázatot hirdet 6-14 éves általános iskolás gyerekek számára.

Részvétel

A pályázaton 6-tól 14 éves korig bárki részt vehet, maximum 3 pályaművel. A pályaművek témája a Nagyon vadon 2. című animációs film DVD- és Blu-ray-megjelenése kapcsán:

a kedvenc háziállatok.

A film első részét már jól ismerhetik a gyerekek, hiszen moziban, DVD-n és Blu-ray-en is láthatták a két jóbarát, Boog, a medve és Elliot, a szarvas kalandozásai. Most érkezik DVD-n és Blu-ray-en a második rész, melyben a háziállatok és az erdei állatok csatározásai állnak a középpontban.

A pályázók bármilyen technikával készíthetik rajzaikat. Egyetlen kikötés, hogy az alkotások nem tartalmazhatnak közízlést sértő, illetve erőszakos jeleneteket. Ilyen alkotásokat nem áll módunkban elfogadni.

A filmről:

Miután tetőtől patáig belezúgott Giselle-be, Elliot épp arra készül, hogy oltár elé vezesse a csinos gidát, de néhány elkényeztetett öleb keresztül húzza a tervüket azzal, hogy elrabolják Mr. Weenie-t. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy és a többi erdei állat felkerekednek hát, hogy kiszabadítsák kertvárosi börtönéből hurkaszabású barátjukat, ám hamarosan ellenséges területen találják magukat: a házi kedvencek birodalmában. Fifi, a puccos pudli által vezetett szobatiszták brigádjának ugyanis esze ágában sincs harc nélkül lemondani Mr. Weenie-ről.

Kategóriák

A beérkezett alkotásokat kettő, korcsoportok szerinti kategóriában bíráljuk el.

I. kategória: általános iskola alsó tagozat

II. kategória: általános iskola felső tagozat

Díjak

Mind a két kategóriában az első három helyezettet jutalmazzuk.

1. helyezett: Fórum Home gyerekfilmes ajándékcsomag + Nagyon vadon 1-2. DVD

2. helyezett: Nagyon vadon 1-2. DVD, Nagyon vadon 2. - plüssfigura

3. helyezett: Nagyon vadon 2. DVD, Nagyon vadon 2. - plüssfigura

A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.

Beküldés:

Az elkészült pályaműveket postai úton vagy e-mailben (jpg formátumban) lehet beküldeni.

Cím: Well PR Ügynökség, 1126 Budapest, Orbánhegyi út 50.

Postafiók: 1391 Pf: 246.

E-mail: fhe@well.hu

A beküldött alkotásokon fel kell tüntetni a Pályázó nevét, címét, életkorát és a kategóriát (osztályt), valamint mellékelni kell a Jelentkezési lapot is, melyen egy szülő aláírásával kell igazolni, hogy gyermekük beleegyezésükkel vesz részt a Pályázaton.

Postai beküldés esetén a borítékon fel kell tüntetni a Nagyon vadon 2. jeligét.

A beérkezett anyagok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás), a postai értesítés késedelméért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

Beküldési határidő

2009. március 19., csütörtök

Pályaművek elbírálása:

A beérkezett alkotásokat a Fórum Home Entertainment Hungary és a Well PR Ügynökség képviselőiből álló zsűri bírálja el 2009. március 27. és 2009. március 30. között.

A nyertesek kiértesítése e-mail-ben vagy postai úton, az ajándék kiküldése postai úton történik. A leveleket 2009. március 31-én postázzuk.

Egyéb rendelkezések

A Pályázó a Pályázat beküldésével kifejezett, feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét a Kiírók nyilvánosságra hozzák. Tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel is készülhet róla. Így a fentiek alapján hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi - a Kiírók bármelyike által szervezett - reklám promóciókhoz történő felhasználásához idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

A pályázaton való részvétel azt jelenti, hogy a Pályázó jelen pályázati szabályokat maradéktalanul elfogadta, és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A Kiírók fenntartják a pályázati kiírás - részben vagy egészben való - módosításának jogát, valamint a pályázati feltételek megváltoztatásának jogát.

A beküldött anyagokat a Fórum Home Entertainment Hungary szabadon felhasználhatja, és nem küldi vissza a Pályázóknak.

További információ:

Simon Mónika

Well PR Ügynökség

1126 Budapest, Orbánhegyi út 50.

tel.: (+36-1) 350-7390/272

fax.: (+36-1) 350-73-93

email: m.simon@well.hu


Budapest Film: 2009. áprilisi megjelenések

A kiadó a változtatás jogát fenntartja!

2009. árilis 3.

  • Valami Amerika 2. (2 DVD, 2.990 Ft)
  • Valami Amerika 1-2. (4 DVD, 4.990 Ft)

2009. április 7.

  • Még egyszer éjszakai rohanás (Midnight Run 2: Midnight Runaround, 950 Ft)

2009. április 9.

  • Fekete Vipera - 1. évad (The Back Adder, 1.990 Ft)
  • Waczak szálló - 1. évad (Faulty Towers, 1.990 Ft)
  • Hyppolit, a lakáj (1.990 Ft)
  • Balekok és banditák (Winners and Sinners, 950 Ft)
  • Kemény halál (Crime Story, 950 Ft)
  • Ördögi szemek (Evil Eyes, 950 Ft)
  • A forrás (The Source, 950 Ft)

2009. április 22.

  • Égető bizonyíték (Burn After Reading, 1.990 Ft)

2009. április 30.

  • A hercegnő (The Duchess, 1.990 Ft)

Rockhajó (magyar feliratos előzetes)


Valami Amerika

A lottónyereményből Tamás végre leforgathatta a Bűnös várost, ami a nagy remények ellenére megbukott a mozikban. Tamás vígasztalhatatlan. A három fiú egy Ákoshoz postán érkezett képeslap alapján Alex nyomára jut, aki épp most jött ki a sittről Amerikában. Alex újabb álnéven egy East-West című darab jogaira pályázik. Kiderül az is, hogy Alexnek (Alexnak...) muszáj színpadra állítani a darabot, mert Balával, a magyar maffiózóval csak így tudja rendezni piszkos ügyeit. Nagy úr a bosszúvágy, a fiúk abban bíznak, hogy ha megtalálják a szélhámost és megveszik előle az East-West jogait, végre visszaszerzik a 60 milliójukat, amivel Alex lelépett. Irány Amerika! Ám természetesen újabb svindli van a dologban, így végül Tamásra vár a feladat, hogy megrendezze a darabot Pesten. Egy New York-i lapdance bárból előkerül Timi is és persze főszerepre vágyik... Ákos nemes bosszútól hajtva összeverbuválja a tánckart, Bala, a maffiózó viszont a lányát szeretné látni a főszerepben. Pofon és csók is csattan, és az East West végül életre (és dalra) kel Tamás rendezésében, András zenéjével. András összejön a maffiapapa lányával, Eszter egy bravúros beugrással újabb bukástól menti meg a fiúkat, Baláról pedig kiderül, hogy a szotyit szereti, a magyar ragozás nem az erőssége, és marcona külseje érző szívet takar...

A Valami Amerika 2. 2 lemezes (és az 1. részt is tartalmazó 4 lemezes) változata 2009. április 3-án jelenik meg a Budapest Film jóvoltából DD5.1-es és DD2.0-s magyar hanggal, magyar és angol felirattal, valamint 1.85:1-es képaránnyal.




Vödörszámra folyik a vér az új Tarantino-filmben

Elképedt az a filmkritikus, aki néhány hónapja látogatást az új Tarantino-film, a Becstelen brigantyk forgatásán. - Még soha nem láttam ennyi vért, akarom mondani művért - mondja Harry Knowles, az egyik legbefolyásosabb filmes portál, az aintitcool.com szerkesztője. - Szó szerint vödörszámra zúdították a vért az asszisztensek, olyannyira, hogy még rám is fröccsent, pedig vagy tizenöt méterre álltam, a kamera mellett. Aki azt hiszi, hogy A piszkos tizenkettőben sok németet öltek meg, az el fog csodálkozni a Becstelen brigantykon.

A film a második világháború idején játszódik Franciaországban. A Brad Pitt vezetette amerikai kommandó egyetlen célja, hogy minél több németet küldjön a másvilágra. (Inglourious Basterds - hazai bemutató: 2009. augusztus)

Rendbe jöhet Adam Sandler renoméja

Az utóbbi időben meglehetősen idétlen filmekkel rukkolt elő Adam Sandler, most azonban megfordulhat a tendencia. Ugyanis hagyta magát rendezni. Nem más, mint A 40 éves szűz alkotója, Judd Apatow dirigálta őt a Funny People-ben. A vígjáték története is sokkal komolyan, mint amit eddig Sandlertől megszoktunk. Egy komikust alakít, aki megtudja, hogy halálos beteg. Ahelyett hogy kétségbeesne, szárnyai alá vesz egy feltörekvő tehetséget, és sztárt farag belőle.

A Variety honlapján megtekinthető a film angol nyelvű előzetese, amely valóban sokat ígér.

http://weblogs.variety.com/thompsononhollywood/2009/02/trailer-watch-apatows-funny-people.html (Funny People - hazai bemutató: 2009. szeptember)

Nem megy férjhez a Transformers sztárja

Felbontotta eljegyzését Megan Fox, aki a Transformersnek köszönhetően lett világhírű. A 22 éves sztár és Brian Austin Green (a nálunk frissen megbukott Terminátor-sorozat egyik szereplője) a sok munkát okolják azért, hogy le kellett tenniük tervükről. - Nem működött a kapcsolatunk, ami nem csoda, hiszen alig láttuk egymást - magyarázza Fox. - Azt is be kellett látnunk, hogy mivel éppen beindult mindkettőnk karrierje, ki kell használni az alkalmat. Plusz még rájöttem arra, hogy túl fiatal vagyok még egy komoly lépés megtételéhez. 

Megan Foxszal legközelebb nyáron találkozhatunk a Tranformers: A bukottak bosszúja című szupermoziban. (Transformers: Revenge of the Fallen - hazai bemutató: 2009. június)

Nem megy férjhez a Transformers sztárja

Felbontotta eljegyzését Megan Fox, aki a Transformersnek köszönhetően lett világhírű. A 22 éves sztár és Brian Austin Green (a nálunk frissen megbukott Terminátor-sorozat egyik szereplője) a sok munkát okolják azért, hogy le kellett tenniük tervükről. - Nem működött a kapcsolatunk, ami nem csoda, hiszen alig láttuk egymást - magyarázza Fox. - Azt is be kellett látnunk, hogy mivel éppen beindult mindkettőnk karrierje, ki kell használni az alkalmat. Plusz még rájöttem arra, hogy túl fiatal vagyok még egy komoly lépés megtételéhez. 

Megan Foxszal legközelebb nyáron találkozhatunk a Tranformers: A bukottak bosszúja című szupermoziban. (Transformers: Revenge of the Fallen - hazai bemutató: 2009. június)

süti beállítások módosítása