látogató számláló

Marvel-filmek: folytatások és újdonságok

A folytatásban néhány leleplezett címfeliratot és alcímet, egy concept artot és a legújabb Vasember-páncélt tekintheted meg. továbbá a nálunk-nem-megjelenő BD-gyűjtemény dizájnját, amely a Bosszúállókat és annak előzményfilmjeit tartalmazza.


Jack Reacher - magyar előzetes

Lee Child bestselleríró egyik legizgalmasabb hőse lép át a regényből a filmvászonra – az egykori katonai nyomozó, Jack Reacher.
Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: „Kerítsék elő Jack Reachert!” Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.
Tom Cruise új akciófilmje elképesztő látványvilágával és izgalmas fordulataival remek szórakozást garantál. A filmet a Közönséges bűnözők Oscar-díjas forgatókönyvírója, Christopher McQuarrie írta filmre és rendezte.


Zimmer és Nolan ismét együtt dolgoztak

Chrisotpher Nolan rendező hűséges típus: kivételes igényű és sikerű életműve összes darabján többnyire ugyanazokkal a munkatársakkal dolgozott. A sötét lovag – Felemelkedés sem lóg ki a sorból...


Beyoncé a Zöld királynője

Beyoncé igazi királynő: és jövőre a mozikban is bebizonyítja ezt. A Jégkorszak-filmek rendezője, Chris Wedge új filmet készít.


Beckinsale örül, ha gonoszkodhat

Van egy előnye annak, ha valaki brit színész Hollywoodban: előbb-utóbb ráosztják a főgonoszt. Kate Beckinsale szerint nincs kivétel.


Így lett Caine komornyik

Christopher Nolan nem véletlenül a világ egyik legnagyobb rendezője: a színészek becserkészésében is első a szakmájában.


A pókember csodálatos!

A csodálatos pókember-re az Egyesült Államokban mindössze egy hét alatt több mint 150 millió dollárért váltottak jegyet; és ha a világ többi országából származó bevételt is hozzáadjuk az összeghez, az eredmény túl van a 400 millió dolláros határon is.


süti beállítások módosítása