látogató számláló

Marvel-filmek: folytatások és újdonságok

A folytatásban néhány leleplezett címfeliratot és alcímet, egy concept artot és a legújabb Vasember-páncélt tekintheted meg. továbbá a nálunk-nem-megjelenő BD-gyűjtemény dizájnját, amely a Bosszúállókat és annak előzményfilmjeit tartalmazza.

Van néhány leleplezett címfelirat és alcím (kattints rájuk a hozzájuk tartozó album megnyitásához!):

Továbbá egy concept art a Guardians of the Galaxy c. filmhez:

Valamint Vasember legújabb páncélja:

Ezen kívül a Marvel Cinematic Universe: Phase One - Avengers Assembled névre hallgató Blu-ray-gyűjtemény, amely kis hazánkban természetesen nem jelenik meg. Tartalma: The Avengers 3D Blu-ray; Captain America: The First Avenger 3D Blu-ray; Thor 3D Blu-ray; Iron Man Blu-ray; Iron Man 2 Blu-ray; The Incredible Hulk Blu-ray.


The Avengers 3D Blu-ray

Természetesen a Bosszúállók 2-t is bejelentették, a tervezett USA premier 2015. május 1-én lesz.
Végezetül pedig a Vasember 3 első szinkronizált előzetese, alatta pedig egy kis poén:

update (2013. január 11.): Hogy áll jelenleg a Bosszúállók 2?
Joss Whedon lelkesen írja a forgatókönyvet, amely akár hónapokon belül el is készülhet. A folytatás nem nagyobb lesz, hanem mélyebb, hiszen a szereplők már találkoztak, lehet az ő életüket boncolgatni.
Ezzel egy időben a S.H.I.E.L.D. tévésorozaton dolgozik, a forgatás néhány hét múlva indul. De, hogy ne unatkozzon, kreatív konzultánsként minden Marvel forgatókönyvet átnéz, tartja a kapcsolatot a forgatókönyvírókkal, rendezőkkel, tehát segíti a Marvel moziuniverzum építését.


süti beállítások módosítása