látogató számláló

Republic - születésnapi meglepetéskoncert

Az immár 23. évébe lépő zenekar „születésnapja” másnapján, február 24-én az alkalomhoz illő, nem szokványos meglepetéskoncerttel (nem hagyományos műsorral és színpaddal) lép  hűséges rajongói elé.


Az igazi kaland (We Bought a Zoo) - szinkronos előzetes


Pink Floyd - The Wall 'Immersion' és 'Experience'

Hamarosan megjelenik a ‘The Wall’ ‘Immersion’ és ‘Experience’ kiadása, rajta eredeti demó és munkapéldány felvételek. Részletek a bejegyzésben.


Parajelenségek 3 DVD-n és Blu-rayen

Parajelenségek 3 visszavisz oda, ahol minden elkezdődött, és ezúttal a jelenségek intenzívebbek, mint valaha.


Charlize Theron megszenved a művészetért

Sosem volt még piros a szeme Charlize Theronnak, de a napokban ezt is megérte, ugyanis kötőhártya-gyulladást kapott a Hófehér és a vadász forgatásán.


Elküldik a filippínókat a Bourne-film forgatásáról

Manilában forgat a The Bourne Legacy stábja, ezekben a napokban egészen konkrétan a címszereplő Jeremy Renner háztetőkön rohangál, mert egy üldözős-lövöldözős jelenetet vesznek fel, ám úgy tűnik, a Bourne-filmnek nem kell az ingyenreklám...


Drew Barrymore szerelmes a saját vőlegényébe

Megkomolyodott Drew Barrymore, mert míg korábban a balhés pasikat szerette, most azt értékeli vőlegényében, hogy az oldalán nyugalomra talált.


Mark Wahlberg haragszik a ferdítő sajtóra

Még mindig tart a botrány Mark Wahlberg legutóbbi kijelentése miatt: azt találta mondani egy interjúban, hogy vissza tudta volna verni szeptember 11-én a terroristákat, ha ott lett volna az egyik elrabolt repülőgépen.


A leleményes Hugo kapta a legtöbb Oscar-jelölést!

Martin Scorsese lélekemelő meséje, A LELEMÉNYES HUGO esélyes idén a legtöbb Oscar-díjra!


A szerelem művészete - Emmanuel Mouret hazánkba látogat

Emmanuel Mouret francia író-rendező legújabb alkotása, A szerelem művészete című romantikus vígjáték magyarországi premierjére, Budapestre látogat. (Magyar előzetes a bejegyzésben található.)


süti beállítások módosítása