látogató számláló

Drew Barrymore szerelmes a saját vőlegényébe

Megkomolyodott Drew Barrymore, mert míg korábban a balhés pasikat szerette, most azt értékeli vőlegényében, hogy az oldalán nyugalomra talált.

Megkomolyodott Drew Barrymore, mert míg korábban a balhés pasikat szerette, most azt értékeli vőlegényében, hogy az oldalán nyugalomra talált. – Fiatalabb koromban azt szerettem, ha egy kapcsolat olyan, mint a hullámvasút, mindig van egy kis ordítozás, röpködnek a tányérok, szakad a tapéta – árulja el a 36 éves színésznő. – Mostanában viszont semminek nem tudok jobban örülni, mint egy nyugodt hétvégének, amikor reggel habos kakaót iszunk, és egész nap andalgunk a tengerparton.

Ezt a nyugalmat Drew vőlegénye oldalán találta meg. Will Kopelman nem túl ismert színész, viszont ékszereket is tervez, ami azért érdekes, mert ennek köszönhetően egyedi gyémántgyűrűvel jegyezhette el a színésznőt. – A gyémánt tényleg nagy durranás, különlegesen töri a fényt – meséli John Krasinki, aki Drew szerelmét alakítja a Mindenki szereti a bálnákat című filmben. – Nagyon bírtam, hogy direkt vett neki egy halogénizzós zseblámpát, mert ha ráteszik a gyűrűt, és forgatják, mindig másképp csillog. Will nagyon praktikus alkat, de Drew nem csak ezért szerelmes belé.

Legújabb filmjében Barrymore Greenpeace-aktivistát alakít, aki meg akar menteni három jégben rekedt bálnát, amiért nem csak a könyörtelen elemekkel, hanem kormányokkal és olajbárókkal is meg kell küzdenie.

(Big Miracle – hazai bemutató: 2012. február 23.)


süti beállítások módosítása