látogató számláló

Elhagyatott vidámparkba költözik a Jurassic World

Six_Flags_Percy_Jackson.jpgA Six Flags New Orleans vidámpark 9 éve, 2005. augusztus 21-én, 5 évnyi működés után zárta be kapuit, éppen azelőtt, hogy a Katrina hurrikán lecsapott. Korábban már több filmhez is forgattak itt jeleneteket, például a Gyilkos Joe-hoz és a Percy Jackson: Szörnyek tengeréhez, legutóbb pedig A majmok bolygója - Forradalom c. filmhez, és ide költözik most pár napra a Jurassic World stábja.

A film története szerint - amely 22 évvel az első részben történtek után játszódik - Isla Nublaron egy működőképes park fogadja a napi 20 ezer látogatót. Van szafari, állatkert, vidámpark, hotelek, éttermek, golfpálya stb. És persze a dinoszauruszok. Valódiak. (Lesznek új fajok, meg nem erősített hírek szerint víz alatt élő őslény, és más különlegesség is.) A többit pedig mindenki ki tudja találni, aki látott már valaha is Jurassic Park-filmet...
A forgatókönyvet Derek Connolly (Kockázatos túra) és a rendező, Colin Trevorrow írta. A szereplők között megtalálható Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Jake Johnson, Nick Robinson, Irrfan Khan, Vincent D'Onofrio, Omar Sy, Judy Greer, Katie McGrath, Lauren Lapkus és egy visszatérő: BD Wong, mint Dr. Henry Wu. A tervezett bemutató dátuma 2015. június 12.

A fent látható kép a Six Flagsben készült és a Percy Jackson: Szörnyek tengere forgatásáról származik, alább pedig szintén a vidámparkról láthatók fotók.


süti beállítások módosítása