látogató számláló

Lángelmék (Masterminds) - magyar előzetes

Te mit kezdenél 17 millió dollárral?


Játék: nyerj csoportos belépőt a Tökéletes hang 2. premier előtti vetítésére!

A Barden Bellák visszatérnek, hogy énekükkel ismét lenyűgözzék a hallgatóságot. Három év telt el azóta, hogy a Bellák csak csajokból álló csapata megnyerte az országos énekversenyt, és azóta is veretlenek. Ám egy botrány miatt veszélybe kerül utolsó évük a Bardenben, ezért a háromszoros bajnokok most joggal tartanak attól, hogy örökre elvész az őket összetartó harmónia. Csak egyetlen alkalom adódik számukra arra, hogy kiköszörüljék a csorbát: ha ki tudják harcolni, hogy indulhassanak Koppenhágában az Accapella Világbajnokságon. A versengés okozta feszültség mellett még a végzős diákok problémái is nyomasztják őket, ezért minden erejükre szükség van ahhoz, hogy ismét szorosan összekovácsolódva, mindenkit maguk mögé utasítva feljussanak a csúcsra.
A UIP-Duna Film jóvoltából most 15 darab csoportos belépőt sorolunk ki a filmre.


Jurassic World - Barbasol borotvahab reklám

Két évtizede valami a szigeten maradt...
A film legújabb magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.


Vacation - red band trailer

Emlékeztek még a Griswold család vakációira? Itt az új generáció! És Thor... pörölye.


Star Wars: Az ébredő Binks (Star Wars: The Binks Awakens) - trailer

J.J. Abrams elárulta, hogy nem feledkezett meg Jar Jar Binks figurájáról a Star Wars: Az ébredő Erő készítése során: Jar Jar Binks halott. A csontjai az egyik sivatagi jelenetben lesznek elrejtve easter eggként.


Poltergeist: Kopogó szellem (Poltergeist) - szinkronizált előzetes

Hazai bemutató: 2015. május 28.


Ant-Man - plakát

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg, a második előzetes (egyelőre eredeti nyelven) itt.

ant-man_p3_620.png


Jurassic World - tv spot

Facebook oldalunkon már írtam a múlt héten két hírről a Jurassic World kapcsán, melyeket a biztonság kedvéért itt is megosztok veletek. Az egyik, hogy az 1993-as Jurassic Park T-rexét 22 évvel idősebben viszontláthatjuk ebben a filmben. Az öreglányról a következőt mondta a rendező: "Már 22 éve a szigeten él. Még életben van. Egy kicsit idősebb lett, és dühös." Megtartották az eredeti dizájnt, a mozgása a korából kifolyólag kicsit másabb lesz, valamint kapott néhány heget és feszesebb lett a bőre. 
A másik fontos információ, hogy a Jurassic World a Jurassic Park közvetlen folytatása, tehát nem veszi figyelembe Az elveszett világ: Jurassic Park 2. és a Jurassic Park 3. létezését.

A legújabb magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg, az elszabaduló Indominus Rex jelenete pedig itt.
Hazai bemutató: 2015. június 11-én, tehát 36 nap múlva.


Kritika: Bosszúállók - Ultron kora

A Marvel nagyágyúi visszatértek, hogy megint kasszát robbantsanak!

avengers2_pic2_620.jpg


Fantasztikus négyes (Fantastic Four) - 2. magyar előzetes

Gondolkodtam, hogy milyen bevezetőt írjak. Mivel aktuális akartam lenni, emellett döntöttem: úgy nézzétek meg ezt a filmet, hogy érdekes dolgok derültek ki a rendezőről.


Kritika: Argo 2

Balogh Tibi és csapata visszatért!

argo2_kep_620.jpg


Suicide Squad - csoportkép

Lássuk, kiket látunk: Slipknot (Adam Beach), Captain Boomerang (Jai Courtney), Enchantress (Cara Delevingne), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), El Diablo (Jay Hernandez) és Katana (Karen Fukuhara).
Akiket nem látunk: Dr. Hugo Strange (Ike Barinholtz), King Shark (Raymond Olubowale) és Amanda Weller (Viola Davis).
Egyéb fontosabb szereplők/cameók: Batman (Ben Affleck), Lex Luthor (Jesse Eisenberg), Deathstroke (Jim Parrack) és Joker (Jared Leto).

suicide_squad_csoportkep.jpg


May the 4th Be With You! - Star Wars Nap 2015

Bizony, ismét elérkeztünk ehhez a naphoz, és az, hogy egy új Star Wars mozifilm bemutatója előtti május 4-ről van szó, ad neki egy kis pluszt. Kezdjük is rögtön a Vanity Fair címlapjával, melyen a hazaérkezett Han és Chewie látható Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) és BB-8 (önmaga) társaságában.
A folytatásban pedig egy videó is megtekinthető Annie Leibovitz fótózásáról a magazin számára, ahol ellátogatunk a forgatásra, láthatjuk Adam Drivert, mint Kylo Ren, és és az Oscar-díjas Lupita Nyong'o-t, ahogy épp motion capture felszerelésben dolgozik, mint Jar Jar unokája. Na jó, ez az utóbbi csak vicc volt, de tényleg CGI karaktert játszik. A fotózáson készült képek hamarosan láthatók lesznek.
Luke-ot és Leiát viszont még mindig rejtegetik...

update: A videó után megtekinthető Annie Leibovitz néhány fotója.

sw7_vanity_fair_cover_620.png


süti beállítások módosítása