látogató számláló

Julia Robertsszel szerződött az indiai mogul

Nem kell már tartania a válságtól Julia Robertsnek, mert tőkeerős indiai befektetőre talált. Az Oscar-díjas színésznő produkciós cége, a Red Om Films szerződést kötött az indiai Reliance Ada Group médiacsoportja, a  Reliance Big Entertainment. A hatalmas konszern, amely az energetikától az informatikáig minden gazdasági ágban jelen van, az egyik leggazdagabb indiai mogul, Anil Ambani tulajdonában van. Ambani az utóbbi időben élénk érdeklődést tanúsít az amerikai filmipar iránt, eddig több mint egymilliárd dollárt fektetett be Hollywoodban, és nemrég Steven Spielberg cégével, a DreamWorksszel szerződött közös produkciókra.

A fentiek alapján beválni látszanak azok a jóslatok, melyek szerint ázsiai befektetők mentik meg Hollywoodot a hitelválságtól. India mellett Kína az álomgyár legjelentősebb partnere.

Julia Robertset legközelebb a Kettős játék című filmben láthatjuk. Ipari kémet alakít, aki szintén ipari kém partnerével - Clive Owen - kiterveli, hogy átverik egymás megbízóit... (Duplicity - hazai bemutató: 2009. április 30.

süti beállítások módosítása