látogató számláló

Mr. Magorium meseboltja

Ahol a játékok életre kelnek.

Mr. Magorium Meseboltja a legkülönösebb, legfantasztikusabb és legcsodálatosabb játékbolt a világon. Mi több, ezen a varázslatos helyen életre kelnek a játékok - hiszen maga a bolt is eleven lényként viselkedik! Azért, hogy a vásárlók előtt is felfedje a csodát, az üzlet csak egy dolgot vár cserébe: hinniük kell benne.
Csakhogy a mágikus, ám öntörvényű áruda igencsak zokon veszi, mikor Mr. Magorium (Dustin Hoffman) bejelenti, hogy vezetését átadja Molly Mahoneynak (Natalie Portman), és az egykor színpompás és életteli játékok egyszerre szürkévé és hétköznapivá válnak. Molly, csak a kilencéves Eric (Zach Mills) és a kétkedő könyvelő, Henry (Jason Bateman) segítségére számíthat - már ha ők is képesek lesznek felfedezni magukban a varázslat forrását!

A magyar mozikban nem vetített Mr. Magorium meseboltja 2009. november 17-től lesz kapható az FHE forgalmazásában. A kiadvány sztereó magyar és DD5.1-es angol hangot, valamint magyar és angol feliratot fog tartalmazni. A filmet 2.35:1-es képaránnyal tekinthetjük meg. Extrák nem lesznek a lemezen.


süti beállítások módosítása