látogató számláló

UIP hírek (2009. november 11.)

Ezen a héten: Nálunk is tarolt a Páros mellékhatás; Kés alá készül Alec Baldwin; Clooney barátnője levetkőzik a Playboyban; Rachel Weisz baktériumnak tartja magát; Top 10 országos (2009. november 5-8.)

Nálunk is tarolt a Páros mellékhatás

Magyarországon is nagy siker Vince Vaughn új vígjátéka, a Páros mellékhatás: a nyitó hétvégén 33 ezren váltottak jegyet rá. A film tengerentúli bevétele hamarosan átlépi 100 millió dollárt, az összeredmény pedig a becslések szerint meg sem fog állni 200 millióig. Ez már a negyedik olyan vígjáték, amely Vince Vaughn főszereplésével készült, és összbevétele megközelítette vagy meg is haladta a 200 millió dollárt. A korábbi sikerek: Négy karácsony, Szakíts, ha bírsz!, Ünneprontók ünnepe.

(Couples Retreat - már a magyar mozikban!)

Kés alá készül Alec Baldwin

A legtöbb sztár tagadja, hogy plasztikai műtéten esett át - vagy azt mondja, semmiség, csak egy kis botox volt -, Alec Baldwin azonban nyíltan kijelenti, eljön majd az idő, amikor kés alá fekszik. - Előfordul, hogy reggel belenézek a tükörbe, és azt mondom, jaj, ezt meg ezt a ráncot itt el kellene tüntetni - mondja Baldwin legújabb interjújában. - Úgyhogy nem lennék őszinte, ha kizárnám a műtét lehetőségét, de persze azt szeretném, ha minél később kerülne rá sor.

Valóban nem kell még sebészhez rohannia Baldwinnak, mert a korához képest - 51 éves - egész jól néz ki. Bárki meggyőződhet erről legújabb vígjátékának, az Egyszerűen bonyolultnak köszönhetően, amelyben még ágyjelenete is van Meryl Streeppel.

Szakmai berkekben egyébként már látatlanban nagy sikert jósolnak a filmnek, ugyanis az Egyszerűen bonyolult két férfi főszereplője, Alec Baldwin és Steve Martin lesz a 82. Oscar-gála házigazdája 2010. március 7-én, ezért a karácsonykor bemutatandó produkciót érdemes lesz újra a mozikba küldeni, a két sztár jó utóreklámot csinál majd neki.

(It's Complicated - hazai bemutató: 2009. december 24.)

Clooney barátnője levetkőzik a Playboyban

Mindent megmutat a Playboyban George Clooney olasz barátnője, Elisabetta Canalis. A nyuszis magazin azzal harangozza be a lapszámot, hogy Elisabetta a „a legizgatóbb szépség a legkülönlegesebb országból". Olaszország Liptai Claudiája nyár óta jár az isteni George-dzsal, és bár róluk is rebesgették, hogy eljegyezték egymást, erről természetesen szó sincs - Clooney

elmúlt ugyan 48 éves, de ettől még nem siet.

George Clooney-t legközelebb az Egek ura című véresen komoly vígjátékban láthatjuk. Leépítési szakértőt, magyarul a nagyvállalati kirúgások specialistáját alakítja, akinek a legnagyobb élvezetet az nyújtja, hogy bizniszosztályon utazhat egyik mamutcégtől a másikhoz, és nem kötődik senkihez. Miután évekig boldogan röpködött, hirtelen beleszeret egy utastársába, és azon kapja magát, hogy mégiscsak készen áll egy kapcsolatra.

(Up in the Air - hazai bemutató: 2010. február 18.)

Rachel Weisz baktériumnak tartja magát

Nem tud betelni a filmszerepekkel Rachel Weisz, és remek főszerepekkel meg egy Oscar-díjjal a hátra mögött még mindig úgy érzi, éppen csak elkezdte a színészetet. - Ha evolúciós hasonlattal akarok élni, még csak baktérium vagyok, előttem az egész egyedfejlődés - szemlélteti a helyzetet a színésznő. - Még annyi mindent nem játszottam el, pedig nem is tudom, hogy igazán különleges szerepekben is képes lennék-e helytállni. Mindenesetre ezt szeretném csinálni, amíg össze nem rogyok a kamerák előtt.

A színésznő azt is bevallotta, hogy számára a munka és a magánélet nem fonódik össze, pedig gyermekének apja, Darren Aronovsky többször is rendezte őt. - Hétköznapokon forgatunk, olyankor teljesen professzionális a viszonyunk, csak a munkával foglalkozunk - meséli Rachel. - Szombatra már tiszta ideg vagyunk mind a ketten, akkor jól összeveszünk. Vasárnap kibékülünk, és kezdődik minden elölről. Hát nem csodás a szerelem?

Rachel Weisz legközelebb az Oscar-díjas Peter Jackson új filmjében, a Komfortos mennyországban lesz látható. A történet kamasz hősnőjét megerőszakolják és megölik, és ezután a túlvilágról - amely egyfajta köztes dimenzió - figyeli, mi történik családjával és gyilkosával. Az Alice Sebold által írt regény magyarul is olvasható.

(The Lovely Bones - hazai bemutató: 2010. január 21.)

Top 10 országos (2009. november 5-8.)*

továbbá:
Szobafogság (10 kópia)
össznézőszám: 3.017 fő
hétvégi bevétel: 1.639.545 Ft
hétvégi nézőszám: 2.045 fő
összbevétel: 1.868.245 Ft

*A legbátrabb város és az 1 című filmekről nem álltak rendelkezésre adatok.


süti beállítások módosítása