látogató számláló

Mindenki frászt kapott a Super 8 elővetítésén

A Paramount megtartotta újabb elővetítését, ahol a filmszakma képviselői bepillantást nyerhettek abba, a stúdió milyen produkciókkal jelentkezik az év hátralévő részében.

A Paramount megtartotta újabb elővetítését, ahol a filmszakma képviselői bepillantást nyerhettek abba, a stúdió milyen produkciókkal jelentkezik az év hátralévő részében. Nagy várakozás előzte meg a Super 8 című idegenlényes film ízelítőjét, amelynek rendezője J. J. Abrams (Star Trek XI), producere pedig Steven Spielberg. A produkcióból összesen 20 percet tekinthettek meg a jelenlévők, s a néhány jelenet nagy hatást tett rájuk, bár Abrams figyelmeztette őket, hogy a számítógépes munkálatok még nem fejeződtek be. A legnagyobb tetszést az a szekvencia aratta, amelyben egy rendőr tankol a benzinkútnál, és egy titokzatos valami megtámadja. – Tulajdonképpen alig lehetett látni valamit pontosan, de a jelenet rém ijesztő volt, aztán a végén a szörny is megjelent egy pillanatra, amint elragadja a pénztárost – számolt be élményeiről az egyik jelenlévő, Edward Douglas.

A Super 8 története, akárcsak egy régi jó Spielberg-filmé, a hetvenes években játszódik egy tipikus amerikai kisvárosban. Hat kamaszgyerek zombifilmet akar forgatni az erdőben egy Super 8-as kamerával. Véletlenül egy vonatszerencsétlenség szemtanúi lesznek – és a szerelvényből kimászik valami, ami semmilyen földi lényre nem hasonlít.

(Super 8 – hazai bemutató: 2011. június 16.)


süti beállítások módosítása