látogató számláló

A legdögösebb főnök: Jennifer

Jennfier Aniston a múlt szombat óta hivatalosan is az évtized szépe...

Jennfier Aniston a múlt szombat óta hivatalosan is az évtized szépe: egy amerikai tévécsatorna „pasi-díjai” (hivatalosan a Guys Choice Awards) átadásakor megkapta a Decade of Hotness-díjat, vagyis az egy évtizeden át kitartó dögösségért járó elismerést. Az arany agancs átvételekor Aniston rögtön bizonyította, hogy kiérdemli a megtiszteltetést, testhezálló fekete miniruhájától a férfiak és nők lélegzete is elállt. A díjat három férfi nyújtotta át neki: három komikus szupersztár (Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis), akik a Förtelmes főnökök (Horrible Bosses, hazai bemutató: július 28.) című őrült vígjátékban a szép színésznő partnerei.

A film nyilván hozzájárul majd Aniston dögös híréhez: ugyanis fékezhetetlen nimfomániást alakít benne, aki örök nyomulásával pokollá teszi alkalmazottja életét: egy jelenetben szinte ruha nélkül fogadja irodájában szegény pasit.

A színésznő a díj átvételekor azt mondta, nem nehéz egy évtizeden át szexinek maradni: egyszerűen naponta kell jógázni, és meglesz az eredmény.


süti beállítások módosítása