látogató számláló

Az ihletadó főnök

Fantasztikus sztárparádé gyűlt össze a múlt héten a Förtelmes főnökök hollywoodi premierjén. A csinos és elegáns vendégek között végigtipegett a vörös szőnyegen egy hajlott hátú, vagy húsz évvel ezelőtti divat szerint öltözött, apró hölgy… akit a rendező, mindenkinél nagyobb lelkesedéssel üdvözölt, és filmje összes sztárjának bemutatott. A tanácstalan újságírók azt hitték, az anyját hozta el. Pedig dehogy!

Fantasztikus sztárparádé gyűlt össze a múlt héten a Förtelmes főnökök (Horrible Bosses, hazai bemutató: július 28.) hollywoodi premierjén. A vad komédia sztárjai mind eljöttek, ott volt Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Colin Farrel, Jamie Foxx, Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day, de velük nézte a filmet Jennifer Love Hewitt, Jenna Elfman, Jesse Metcalfe és még jó néhány sztár. A csinos és elegáns vendégek között végigtipegett a vörös szőnyegen egy hajlott hátú, vagy húsz évvel ezelőtti divat szerint öltözött, apró hölgy… akit a rendező, Seth Gordon mindenkinél nagyobb lelkesedéssel üdvözölt, és filmje összes sztárjának bemutatott. A tanácstalan újságírók azt hitték, az anyját hozta el. Pedig dehogy!

– A Förtelmes főnökök alapötlete azért nagyszerű – magyarázta meg később az esetet a rendező –, mert nincs ember a földön, aki ne gondolt volna valaha arra, hogy ki kell nyírnia az elviselhetetlen főnökét. Én régen egy ideig dolgoztam egy nyugdíjasotthon mosogatójában, és akkoriban Peggy volt ott élet és halál ura. Sose volt olyan, hogy elégedett lett volna egy edény tisztaságával, mindent hatszor újrasikáltatott velem. Forgatás közben megígértem Kevin Spacey-nek meg Jennifer Aniston-nak is, hogy egyszer bemutatom nekik, én kire gondolok, miközben a főnökgyilkolós filmünket csináljuk. Nem volt nehéz megtalálni, és rábeszélni, hogy eljöjjön. Azt mondta, nagyon jót mulatott. Biztos neki is volt már förtelmes főnöke.


süti beállítások módosítása