látogató számláló

Ryan Reynolds kiütötte Denzel Washingtont

Akkorát behúzott Denzel Washingtonnak Ryan Reynolds a Védhetetlen című akcióthriller forgatásán, hogy azt hitte, emiatt vége a karrierjének.

Akkorát behúzott Denzel Washingtonnak Ryan Reynolds a Védhetetlen című akcióthriller forgatásán, hogy azt hitte, emiatt vége a karrierjének. Persze nem lett semmi baj, legfeljebb Washington mászkált pár napig jókora monoklival a szeme alatt. – Volt ez a jópofa jelenet, amikor a száguldó autóban megpróbálom őt megbilincselt kézzel megfojtani – meséli Washington. – Ide-oda ütődtünk az utastérben, az autót persze nem mi vezettük, és hirtelen azt látom, hogy Ryan ökle úszik a levegőben az arcom felé. Durr! – úgy képen talált, hogy pislogni sem bírtam. Eddig még sosem volt monoklim, most már elmondhatom, hogy ezen is túl vagyok.

Ryan Reynolds kevésbé találta viccesnek az esetet, a korai nyugdíjaztatás réme lebegett a szeme előtt. – Megesik az ilyesmi, de mi van, ha rossz néven veszik?! Égett a pofám, ám a végén mindenki jót nevetett az egészen.

A Védhetetlenben Washington a CIA régóta üldözött árulóját alakítja, aki hirtelen feladja magát. Egy rejtekhelyre viszik kihallgatni, amikor rajtuk ütnek, és az áruló kénytelen a rejtekhely „gondnokával” (Reynolds) együtt menekülni a könyörtelen zsoldosok elől.

(Safe House – hazai bemutató: 2012. február 16.)


süti beállítások módosítása