látogató számláló

Charlize Theronnak nincs is gyereke?

Lázban égnek a Los Angeles-i paparazzók, amióta Charlize Theron bejelentette, hogy örökbe fogadott egy kisfiút. A baj csak az, hogy a színésznőnek esze ágában sincs megmutatni a babát, sőt, nem is mutatkozik együtt vele.

Lázban égnek a Los Angeles-i paparazzók, amióta Charlize Theron bejelentette, hogy örökbe fogadott egy kisfiút. A baj csak az, hogy a színésznőnek esze ágában sincs megmutatni a babát, sőt, nem is mutatkozik együtt vele. Már az is felmerült, hogy a gyerekdolog csak egy méddiahekk: a színésznő így akar bosszút állni a bulvársajtón, amelynek képviselői folyton a nyomában lihegnek, amióta csak híres lett. A dél-afrikai származású sztár köztudottan rühelli a médiát, és a kötelező promóciós fellépéseken kívül szinte mániákusan kerüli a nyilvánosságot, nehogy oktondi kérdésekkel zaklassák. Így aztán most az sem lehet tudni, van-e valakije, ahogyan egyelőre az is rejtély, az örökbefogadott kis Jackson létezik-e egyáltalán.

A színésznőt hamarosan gonosz királynőként láthatjuk viszont a Hófehér és a vadász című akciófantasyban Kristen Stewart és Chris Hemsworth oldalán.

(Snow White and the Huntsman - hazai bemutató: 2012. május 31.)


süti beállítások módosítása