látogató számláló

Sötét zsaruk a világ körül

A Sötét zsaruk az egész világot védik. Nem csoda, hogy legújabb filmjük, a Men In Black - Sötét zsaruk 3. premierje kapcsán az őrült sci-fi komédia főszereplői az egész világot beutazzák, és a rajongók mindenütt egyforma lelkesedéssel várták őket.

A Sötét zsaruk az egész világot védik. Nem csoda, hogy legújabb filmjük, a Men In Black - Sötét zsaruk 3. (16) (MIB3, hazai bemutató: május 24.) premierje kapcsán az őrült sci-fi komédia főszereplői az egész világot beutazzák, és a rajongók mindenütt egyforma lelkesedéssel várták őket. Will Smith-nek és a fiatal K ügynököt megszemélyesítő Josh Brolin-nak nincs szüksége 80 napra. 7-én még Koreában voltak, a szöuli gálavetítésen rajtuk kívül Jada-Pinkett Smith és a filmet rendező Barry Sonnenfeld is részt vett, onnan Tokió, Párizs, Madrid és Berlin érintésével mindössze egy hétre volt szükségük, hogy Londonba érjenek. A tegnapi londoni Sötét zsaruk-ünnepen már Emma Thompson, Alice Eve, Jay-Z és Nicole Scherzinger is csatlakozott a társasághoz Lewis Hamilton oldalán.

A Földre érkező űrlényeket ellenőrző rendőrség ügynökeiről szóló film ezúttal a múltba vezet: J ügynök (Will Smith) csak úgy mentheti meg társát, K-t (Tommy Lee Jones), ha átmenetileg 1969-be teszi át a telephelyét és ott K fiatalabb változatával (Josh Brolin-nal) köt szövetséget. A premieren Josh Brolin arról mesélt az újságíróknak, mennyire tetszett neki az alapötlet, maga az időutazás, és hogy Tommy Lee Jones karaktereként ő is a színre lép. – Ha fekete öltönyt és a fekete napszemüveget viselsz bárhol a világon biztos mindenkinek a Men In Black jut eszébe. Egyszerűen fantasztikus érzés a részese lenni. – nyilatkozta lelkesen Will Smith, aki már harmadszor tér vissza a vászonra J ügynök szerepében.

A Men In Black – Sötét zsaruk 3. május 24-től 3D-ben és IMAX 3D-ben is megtekinthető a hazai mozikban.


süti beállítások módosítása