látogató számláló

Ráakaszkodtak a malájok Anne Hathaway hajára

Élete legnagyobb traumájának nevezte Anne Hathaway, hogy A nyomorultak című film kedvéért egészen rövidre le kellett vágatnia dús, gesztenyebarna haját. Mivel a hír bejárta a világsajtót, remek promóciós lehetőséget látott benne egy maláj cég, amely hajhosszabbítással foglalkozik.

Élete legnagyobb traumájának nevezte Anne Hathaway, hogy A nyomorultak című film kedvéért egészen rövidre le kellett vágatnia dús, gesztenyebarna haját. Mivel a hír bejárta a világsajtót, remek promóciós lehetőséget látott benne egy maláj cég, amely hajhosszabbítással foglalkozik. Az Elite Virgin Hair most extra ajánlattal környékezi meg azokat a hölgyeket, akik valamilyen okból elvesztették természetes hajkoronájukat, és emiatt éjszakánként álmatlanul forgolódnak.

A maláj cég három nyaláb harminc centis fekete vagy barna hajat mindössze 170 dollárért – 40 000 forint – kínál, a szállítás ingyenes. Garantálják, hogy a szállítmány egyetlen donortól származik, nem esett át semmilyen vegyszeres kezelésen, és legalább fél évig selymes és hullámos marad.

A cég közlése szerint a póthaj olyan maláj nőktől származik, akiknek hirtelen szükségük volt egy kis extra bevételre. A helyzet iróniája, hogy A nyomorultakban az Anne Hathaway által játszott Fantine szintén azért válik meg feje díszétől, hogy némi pénzhez jusson.

(Les miserables – hazai bemutató: 2012. december)


süti beállítások módosítása