látogató számláló

Az oroszokat is belekeverték Vin Diesel új filmjébe

Londonban forgat a Halálos iramban-sorozat hatodik részének stábja, ami azzal jár, hogy elszabadult az apokalipszis a Lambeth-hídon. A helyszínről közölt felvételeken felrobbantott katonai járművek láthatók, és az egyik vidám statiszta orosz katonai egyenruhában mosolyog.

Londonban forgat a Halálos iramban-sorozat hatodik részének stábja, ami azzal jár, hogy elszabadult az apokalipszis a Lambeth-hídon. A helyszínről közölt felvételeken felrobbantott katonai járművek láthatók, és az egyik vidám statiszta orosz katonai egyenruhában mosolyog. Ebből arra lehet következtetni, hogy a széria hősei immár a globális konfliktus kirobbantásától sem riadnak vissza.

Pontosan ez a célja a sorozatot gyártó Universal stúdiónak. A Halálos iramban eredetileg az illegális utcai autóversenyek szubkultúrájába kalauzolta a nézőt, ám ahogy sorjáztak az újabb részek, kiderült, érdemes elvinni a szériát a klasszikus akciófilmek irányába. Ennek köszönhető, hogy a negyedik résszel sikerült új életet lehelni a franchise-ba, az ötödik film pedig egészen kiváló lett. S ha már az oroszok is felbukkannak a történetben, sejteni lehet, hogy egyhamar nem lesz vége a sorozatnak.

(Fast & Furious 6 - hazai bemutató: 2013. május)


süti beállítások módosítása