látogató számláló

Famke Janssentől rettegnek a férfiak

Sokat mulat azon Famke Janssen, hogy jelenlétében a férfiaknak inukba száll a bátorságuk. Az egykori dán modell nemcsak 181 centis magasságával és 45-os lábával állja meg a helyét a teremtés koronái körében, hanem szellemi képességei is tekintélyt parancsolnak.

Sokat mulat azon Famke Janssen, hogy jelenlétében a férfiaknak inukba száll a bátorságuk. Az egykori dán modell nemcsak 181 centis magasságával és 45-os lábával állja meg a helyét a teremtés koronái körében, hanem szellemi képességei is tekintélyt parancsolnak. "Úgy vettem észre, Hollywoodban a színésznők igyekeznek butácskának tettetni magukat, hogy feljebb jussanak a szamárlétrán - mondja a színésznő, akire annak idején a GoldenEye című Bond-film orosz gyilkosaként figyelt fel a közönség. - Én viszont ehhez túl dán vagyok, úgyhogy mindenkinek egyenesen megmondom, amit gondolok, és a férfiak arcára kiül a döbbenet."

A színésznő félelmetes kisugárzását kamatoztatja a Boszorkányvadászok című horror-fantasyben, amely Jancsi és Juliska történetének unortodox változata. Famke a főboszorkányt alakítja a filmben, aki addig sosem látott fenyegetést jelent a boszorkányvadásszá cseperedett Jancsi (Jeremy Renner) és Juliska (Gemma Arterton) számára.

(Hansel and Gretel - Witch Hunters - hazai bemutató: 2013. január 17.)


süti beállítások módosítása